ToniDelijeSever
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Ratluk fondan je dobar za rad, slican je obicnom, ali je mene smorilo dok sam ga napravila...sake su mi otpale meseci...jos sam mesila za vise torti! Stvarno je jednostavan za napraviti, a i za rad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nema spavanja,mora torta da se zavrsi......![]()
pooor little you![]()
zavrsi to pa dodjes u sredu sa mnom da nastavis![]()
Daco, meni je zena rekla da nije neophodno bilo kakva dekoracija, a ja da bi prikrila neke neravnine na cokol. glazuri stavila sam tri ruze i par listica a ruze sam radila od fondana po minjinom receptu koji i inace radim samo sam stavila umesto obicnog zelatina agar-agarJa sam trebala da radim nesto posno za sutra, isto je stara musterija u pitanju, od Toni saznala svakave detalje, receptice po kojima je nesto ona nedavno radila, ali se oni ne javise da definitivno sve potrde, a nadam se da nece popodne da se sjete potvrditi za sutra...
Kako si je ukrasila, fondan ili sta? Mene je to mucilo, taj ratluk fondan posni, kako cu to uraditi jer nisam nikad, ali smislila bih nesto
dobro jutro.E kako sam zadovoljna što sam napravila nov razmeštaj i pored stola gde radim stvila moj kompijuter.Pa ovako kad rano idem na posao, pijuckam prvu nesicu,kuckam, pročitam vesti on line i baš mi je super. Još danas da se odradi pa ću 2 dana da odmorim
Kod nas pada kisica od jutros....![]()
jel si naherila tortu?