KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro vrednice :)) hajde pa pijemo kaficu.Cilencetu prvo da cestitam useljenje u njenu lepu kucicu .Neka je sa srecom <3<3 .Ustala zena ranije da pece kore za torte ,a jos nista nisam uradila.Sedim ko velika kao da nemam nijedne obaveze ali se uvek drzim devize ko je zurio i vrat je slomio ;)

Dobro jutro vrednice :)) hajde pa pijemo kaficu.Cilencetu prvo da cestitam useljenje u njenu lepu kucicu .Neka je sa srecom <3<3 .Ustala zena ranije da pece kore za torte ,a jos nista nisam uradila.Sedim ko velika kao da nemam nijedne obaveze ali se uvek drzim devize ko je zurio i vrat je slomio ;)

:zcepanje: :zcepanje: e da, da, to mi se odpada,nemoj molim te da se vratovi neki lome, ne bi valjalo, samo ti opusteno!!!

Ja na poslu, polako se zahuktavam za raznorazne radne obaveze, a popodne pecenje korica za torte, opet imam dobos a sa njom nikad kraja...

Dobar dan. Cile cestitam. Ja se radujem kada cujem da je neko kupio stan, kucu kao malo dete. I mi bismo uskoro trebali da se preselimo u dr. kucu, koja nije nasa, vec sluzbena, ali to je manje bitno, novo nema alternativu.

Ja na poslu, polako se zahuktavam za raznorazne radne obaveze, a popodne pecenje korica za torte, opet imam dobos a sa njom nikad kraja...

ja obožavam dobošicu i jesti :kolac: i praviti :mesi:[/QUOTE]

Dolazi onda danas oko 5-6 popodne u pomoc :zcepanje: ma Sombor je blizu, eto tebe zacas, ja mutim a ti samo prati pecenje da se ne prepeku i skidaj sa tepsija da se ne izlome, ja cu oko tebe skakati, dodavati, ma sve samo da ja ne moram sve tolike kore da sredjujem

Jao Daco , došla bih stvarno , ali obaveze :sad2: ...

stvarno ću ispasti šašava da ne kažem luda , ali ja kod dobošice imam sistem pravljenja koji za sad nije omanuo . Pećem na papiru za pečenje po dve kore odjednom . Čak sam i slikala postupak drugarici . Pošto sam još uvek na poslu , potrudiću se da u toku popodneva ( kad već ne mogu do Subotice ) postavim slike i videćeš Daco o čemu pričam . :D

Dobar jutar!!!
Kako ste vrjednice, zavrsne pripreme pred dekorisanje tortica za vikend pa odoh ja na put, u svoje SARAJEVO!!! Napokon, ono zimus mi nisu dali dusmani da idem, ali sad moram, mama mi se doseljava iz Sa za Su i sad vise nema odlazaka u rodni grad. Pravo da vam kazem, fino je to bilo, odem napunim baterije hodajuci stazicama mog djetinjstva, velikom alejom do Vrelo Bosne pod Igmanom, a o cevapima u Zelji na Bascarsiji da ne pricam, Havana u Beckom a moze i u Palmi jer obe su savrsene... da ne nabrajam, ima toga toliko puno sto je bilo zaista divno u mom Sarajevu.
Ali mama je tamo sama,svi su otisli, sve se promjenilo, godine stigle, nedostaju joj unuci i ne moze vise da bude tamo sama.
Tako da ja odoh u nedelju busom preko Romanije,a vracam se sa kamioncicem natovarenim starim stvarima, tacnije USPOMENAMA!!!

Dobar dan,dal mozete da verujete da sam musaku uredno slozila i zalila u POKLOPCU od vatrostalne cinije.Znaci uredno redjam i vidim da mi nesto drugacije izgleda jer uvek pravim od iste kolicine mesa,ali ja ne provaljujem vec dlanom pritiskam da mogu jos da naguram,i lepo je zalila i kad sam htela da je poklopim,vidim da mi je cinija u ruci,a u poklopcu koji je naravno plici musaka.:whistling::rotf:

Back