KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i ja samo da se prijavim ovde ... hocu da kezem da je u jagodini bio divan provod i da su domacini bili na visini zadatka, druzili smo se sa zlatnom kokom i radetom , sa ivanom i njenom mamom i ujnom ( ivana ja moram i mamu da pomenem i pohvalim kad su pitanju torte i nagrade:ok:, pozzz i poljubac za Vas ), sa nama u drustvu je bila i zvonca , upoznala sam i Vesnu Atkovic cija me dele uvek i iznova oduseve....
svima koji su osvojili nagrade jos jednom cestitam od srca i radujem se nekom narednom druzenju......
naravno svima koji danas slave uskrs-SRECAN USKRS

Kako da zaboraviš ime, treće mesto je naša drugarica FondanTorte. :klap: Bilo je prelepo. Jagodinci su divni domaćini. I da se pohvalim, ja sam dobila prvu nagradu za tortu sa šlagom. :D

CESTITAM, bravo, bravo!

Fondan Torte i ovdje da kazem da sam zaista odusevljena tvojom tortom i sad mi je jasno zasto te danina nema na forumu, valjalo je napraviti toliko figurice :super:

SRECAN USKRS svima koji danas slave, ja idem izvuci slike iz aparata da ima mjesta za setnju po Sarajevu i odoh, POZDRAVLJAM VAS i ljubim SVE :bye:

Poslednja izmena:
Drugarice, evo i mene..utisici su kao i ocekicano prelepi...druzenje sa Ivanom, njenom mamom i ujnom je bilo fenomenalno! Ceo dan u Ja je bio divan.. Hvala organoizatorima, Radetu i Koki na dobrodoslici.. Naravno da je i i meni vrlo bitno da pomenem za osvojeno trece mesto jer je to nasa drugarica--Fondan torte!!! Osvojila je trce mesto, ali veoma bitno sobzirom da je bilo par jako dobrih tortica koje su bile u njenoj kategoriji-odnosno decije torte! Njena torta je bila prelepa-divan Nodi i komplet druzina!! Svaki detalj joj je bio fascinantan, i veoma sam ponosna sto sam putovala sa tom tortom 150km !! :D :worth: Nasa Ivana je takodje osvojila zasluzeno prvo mesto u dekoraciji sa slagom, veoma lep sklad zute i zelene boje donele su joj tu nagradu! Drugarice, hvala Vam na divnom danu i druzenju :heart:

FondanTorte, naravn da moramo da pomeneomo i moju mamu, ona je napravila torte, a ja ukrašavala, inače ne bih ni stigla sve. Inače da znate da su vas baš nahvalile moja mama i ujna, a i meni je baš prijalo druženje sa vama i nadam se da ćemo se videti ponovo. :)

P. S. Pohvala važi za sve četiri. :D

Cao svima :bye:

Svima koji danas slave srećan Uskrs.

Poseban pozdrav za sve učesnike na jagodinskoj Tortijadi a posebne čestitke za osvojene nagrade. Bilo bi dobro da nam date i neku sličicu sa tog dešavanja. :cmok:

Znaci ona zgodna cica je nasa fondantorte komplimenti i cestitam od srca.Ivana takodje cestitam na prvoj nagradi.A ja bas pitam Radeta da li je dosla fondan torte ,a on kaze nezna sad sam ljuta.Opet sam propustila da upoznam neke drage ljude sa foruma.Jos mi se ucinilo da sam videla zvoncicu ,ali posto nije najavila dolazak ,a videla sam je samo na slici,nisam bila sigurna.

I meni je zao sto sam imala priliku upoznati i tebe Dano, a nisam.. nisam najavila dolazak jer me je Fondan torte pozvala da idem sa njom cisto da joj pravim drustvo pa smo se tako nesto nas dve organizovale, i dogovorile. Nisam ucestvovala u tortijadi, vec sam samo bila njena podrska pa mi bilo bzv da se eksponiram bez ikakvog razloga! Ali, sad mi je bas krivo sto vidim da su ti bile jos neke majstorice a uopste se nismo upoznale,,,ali ja znam da ce biti jos prilika!

hvala na komplimentima Dano , sledeci put mora da padne neko upoznavanje..... ja sam na sajmu potrazila koku i radeta i ivanu jer su na temi susret , druzenje ostavili post da ce biti tamo i ja sam potvrdila da cu doci a nisam znala da jos neko sa foruma dolazi inace bih te sigurno potrazila da se upoznamo ....
i jos pisala da idem kolima ako neko hoce prevoz ali je samo zvoncica imala vremena i bila raspolozena pa sam ja povela sestru i kumu i one su mi bile divna podrska ( bas mi je znacilo sto sam imala sa kim da podelim radost povodom osvojene nagrade):zurka:, i za mene je to bio jedan divan dan u Jagodini i bas smo se lepo proveli i druzili, ..... :cmok2:

Fondan torte sledecom prilikom obavezno pada upoznavanje,a nisam najavila dolazak jer sam se premisljala do poslednjeg momenta.
Ivana ,svaka cast na tolikom broju poklonjenih torti:ok: Patike iz tvog albuma sam ja radila za prijateljicu,za prvi put nisu lose ispale.
Vilo steta sto te malo bolje ne zagledah:eek:
:cmok2::cmok2::cmok2: vas sve.

Back