KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam trebala da radim nesto posno za sutra, isto je stara musterija u pitanju, od Toni saznala svakave detalje, receptice po kojima je nesto ona nedavno radila, ali se oni ne javise da definitivno sve potrde, a nadam se da nece popodne da se sjete potvrditi za sutra...
Kako si je ukrasila, fondan ili sta? Mene je to mucilo, taj ratluk fondan posni, kako cu to uraditi jer nisam nikad, ali smislila bih nesto
Daco, meni je zena rekla da nije neophodno bilo kakva dekoracija, a ja da bi prikrila neke neravnine na cokol. glazuri stavila sam tri ruze i par listica a ruze sam radila od fondana po minjinom receptu koji i inace radim samo sam stavila umesto obicnog zelatina agar-agar

dobro jutro.E kako sam zadovoljna što sam napravila nov razmeštaj i pored stola gde radim stvila moj kompijuter.Pa ovako kad rano idem na posao, pijuckam prvu nesicu,kuckam, pročitam vesti on line i baš mi je super. Još danas da se odradi pa ću 2 dana da odmorim

Dobar dančić. Kod nas je tmurno i nikakvo vreme. Završavam sa pečenjem za Uskrs, pored toga perem već drugi dan studente. Moji praznici se svode na pečenje, pranje i peglanje. Praznikovaću možda u ponedeljak. Šta da radim, kad mi dodju dva velika kofera prljavog veša. Mora mama da godi dečici. Tata kuva specijalitete, svako svoje radi.

Dobro jutro,a mozda i dobar dan drage moje.
Ja sam juce skoknula do Jagodine na tortijadu i bas sam se iznenadila:eek: kad sam tamo videla Koku i Radeta,potpuno neocekivano.:rotf:
Mogu samo da vam kazem da su divni domacini i da mi je drago sto sam ih upoznala.:cmok2:
Prvi put sam na tom sajmu pa ce vam Koka i Rade bolje reci da li je bio bolji od predhodnog u kategoriji decija torta:trece mesto zaboravila sam ime ali torta je bila lepa ,drugo mesto Minja,prvo Vesna Atkovic.

Back