ToniDelijeSever
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Ja evo vec 2 sata kopam neke ideje za tortu za 1. rodjendan mog sestrica, a istog dana moj sin slavi 20. Slucajnost, i sestra i ja smo rodile sinove na isti dan- 17. mart!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja evo vec 2 sata kopam neke ideje za tortu za 1. rodjendan mog sestrica, a istog dana moj sin slavi 20. Slucajnost, i sestra i ja smo rodile sinove na isti dan- 17. mart!![]()
Jaooooo....blago vama...mene ubi ovo prolece!!
e,neka nisam sama "crna ovca",više ljudima iz okruženja ne smijem da kažem da mi smeta sunčan dan..........mislila sam i sama da umišljam,ali definitivno,do jula nisam s punim kapacitetom energije i ubi me to funkcionisanje na rezervi...SREĆAN PRAZNIK drugari!
Posto vas najcesce vidim na ovoj temi, pa ovde da pitam KOJA OD VAS PRAVI SITNE KOLACE ZA PRODAJU?
najcesca je bajadera,zrno kafe,kokos rolat i kuglice koje mozes da napravis od bilo koje smese
joj nemam pojma, nisam belezila ako naletim ponovo ili budem imala vremena da pogledam histori, odmah ti saljemJa to nisam ni primetila znam da su neke zene skidale po ceo moj album sa tortama ali za tu ljubicastu nisam nigde videla bas bi volela da znam ko je u putanju ako ti nije tesko posalji mi linkove
Pravim ja,odnosno pravila sam ih,međutim sada sve manje.Nema posla.Ubiše me kolači iz prodavnica od 300-400 dinara.Posto vas najcesce vidim na ovoj temi, pa ovde da pitam KOJA OD VAS PRAVI SITNE KOLACE ZA PRODAJU?