KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
attachment.php

Evo ti Jaco zimski pejzaž iz moje ulice pa pošalji sinu da vidi zimsku idilu.

Dobro vece drugari ima li snega kod vas.:zima:Ja neizlazim napolje dok price nepocnu cvrkutati :))).Posao nesto umanjio pa imam vremena da napravim gumpastu. Posto mi je prvi put izgleda da sam negde pogresila i nisam zadovoljna kako je ispao ...bez nerviranja ostavicu ga da pravim figurice...Hoce li koja jednu solju toplog caja z;)

Dobro vece,ima li snega z:)
Ja neznam kako smo mi danas uspeli da razvezemo torte!
Jos nikada do sada nisam videla toliki haos u gradu.
Nigde nista nije cisceno,sve ulice zavejane,auto put,nista se ne cisti,valda sto je nedelja,uzas...

Bili na rodjendanu kod mog devera...otisli oko 19h...padao sneg, ulice nerasciscene.
Kod njih katastrofa, sneg na putu do kolena, nije auto mogao uci u ulicu, parkirali se dve ulice od njih.
Sad se vratili jos veca katastrofa...prosli kroz centar i ne mogu da verujem da niko ne mrda usima...
Nase komunalne sluzbe izgleda spavaju medvedjim snom...z:mrgreen:

Dobro jutro. I ja sam juče sama razvozila torte.Želudac mi se okretao od nerviranja, od haosa, od snega pom ulicama, ali uspela sam da ih sve razvezem i da se bezbedno vratim kući. Srećom su ljudi bili tako divni da su izlazili na ulicu da preuzmu torte jer da se negde parkiram nemaaaaa šanse, samo upalim 4 žmige i molim Boga da neko ne naidje ili klizne.Jedino nisam slikala torte u tom haosu.Nadam se da će mi poslati slike

Ćao devojke.Ja imam dupli razlog za slavlje za sutrašnji dan.Na sutrašnji dan smo moj mužić i ja počeli da se zabavljamo.Upoznali smo se za Doček Nove godine, zaljubili se,ali su se kockice sklopile baš 14.02. Sprema on neko iznenadjenje za sutra, jer celo poslepodne se uzmuvao po kući, a meni stalno kaže da odem malo da se odmorim i odspavam, jer sam mnogo umorna.Doduše stvarno sam umorna, ali vidim mu po onim lepim okicama da nešto smera. Dobro,sačekaću sutra...

Dobro jutro. I ja sam juče sama razvozila torte.Želudac mi se okretao od nerviranja, od haosa, od snega pom ulicama, ali uspela sam da ih sve razvezem i da se bezbedno vratim kući. Srećom su ljudi bili tako divni da su izlazili na ulicu da preuzmu torte jer da se negde parkiram nemaaaaa šanse, samo upalim 4 žmige i molim Boga da neko ne naidje ili klizne.Jedino nisam slikala torte u tom haosu.Nadam se da će mi poslati slike

Ja da živim u Bg, ovih dana kada je vreme kakvo jeste, platila bih taksi da razvezem torte. Bilo kakvo bezazleno čukanje bi verovatno koštalo više od svih torti. :( Tako da, dobro si ti isplivala...

Gdje ste drage ZALJUBLJENE forumašice :kiss:
Jel slavite danas naravno uz vince jer valja se i Sv. Terifun obilježiti z;)

Ja na poslu i molim Boga da me do kraja radnog vremena ne obavjeste o dolasku sutra, prekosutra i u petak, kao ne radi se a proizvodnja će većinom raditi. Pošto sam i ja kao proizvodna režija vezana za njih, onda ću sigurno barem 1,5 dan morati biti tu, uletiti malo do firme da vidim dokle se stiglo, JOJ!!! A tako bih voljela da uspijem u sred radne nedelje da se probudim karaj svoje dječice, onako da se malo mazimo ujutro još pospani, onako vikendom ne stižem da se družimo, pa bih sebi da dam malo oduška

Back