KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
attachment.php

Dobar dančić svima, koji još nisu zavejani. gledam svaki dan novosadski prvi program i znam koliko snega imate. Sa jedne strane divota, ali sa druge, grozno. Ali, šta da se radi. Kod nas još nema snega, mada je prognoza, da će ga biti ove nedelje. Videćemo.
Lepo proslavite Valentina danas sa Vašim dragim polovinama.

Dobro jutro drage moje, gde ste sve? Kod nas pada sneg, kao što je do sada padao kod kuće, tj. kod Vas. A tako sam mislila da neće, da mogu da idem da se vozam i da radim, ali ništa od toga, bar danas. Sreća još pa mogu poslati mm, da mi obavi posao.

Dobro jutro...evo mene...resila sam da ceo dan provedem u pidzamiz:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:
Ovih poslednjih 10 dana me je unistilo na poslu.
Minusna temperatura je kod nas izazvala takvu paniku medju ljudima, a kod mene u prodavnici, sem kupatilskog namestaja i opreme, prodaje se i ogrevni materijal...znaci psihicki su me urnisali...
Naslusala sam se i baka i deka, i socijalnih slucajeva i onih drugih koji sebe kotiraju "visoko", pa hoce sad, odmah, samo njima, tako valjda navikli, da sve imaju pa da se ceo svet vrti oko njih...znaci ubili mez:cry:
Mislim da bi mogla sada mesec dana da ne vidim ni jedno ljudsko bice...z:cry:
Ali...u svemu ovome ima i lepih stvariz:)
Javila se moja dusa i poslao mi slikicu...
Danas je u Meksiku...kaze lepo mu je, radi i uziva u radu, za sada...valjda se jos nije pozeleo mame z:mrgreen:
Ljubim vas i zelim vam prijatan dan...
Tuj sam ja danas ceo dan...z:)
kola%C4%8Di%C4%87i.jpg

Kod nas je već i sunce sijalo i bila snežno-kišna oluja sa grmljavinom i sevanjem. Kad sam prvi put videla da seva kroz te grozne oblake, mislila sam da mi se učinilo, ali kad sam čula i grmljavinu, grozno. Ponovilo se još par puta. Nikad nisam ni čula, da zimi grmi i seva.

zbog velikog interesovanja za kurs koji smo najavili za maj organizujemo još jednu grupu polaznika . A CENA KURSA ZA SVE PRIJAVLJENE I ONE KOJI ĆE SE TEK PRIJAVITI JE 300 EURA!
Svi polaznici će biti u prilici da po vrlo povpljnim cenama nabave potreban materijal, alat i pribor za rad uz neophodne konsultacije!

ovo stoji na faceu...prva cena je bila 500e to se secam.

Back