KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro vece...
300e, 500e, qq...mnogo...sto kaze Daca011...zadrzacu ih za sebe...
Juce sam se nameracila da provedem ceo dan u pidzami i da budem ovde...kad ono...komp kljac i nista...do jutros nisam mogla da ga ukljucim...
E, iskopace tebe Bili...samo jos malo...bit ce novog, bit ce...
Ljubim vas puno i zelim vam lepo vece...
1237638_b13c35ac.jpg

Dobro veče :)
Ja sam se takodje raspitivala za taj kurs,ali još uvek sam u fazi da znam gde ću pametnije da potrošim 300 evra. Tako sada razmišljam, možda kad prodje izvesno vreme, videćemo.
Inače predhodan 2 dana sam zaista uživala.Zaista su bila u potpunosti slobodni.Prvo smo za Dan zaljubljenih,tj. naš dan proveli zajedno sa klincima.Oni u igraonici, a nas dvoje u kafiću.Onda sam dobila na poklon predivne kožne čizme, a moji najbliži znaju da je to prelep poklon za mene, jer sam zaljubljenih u obuću i torbe. A u snegu, ispred vrata čekao me buket ruža,crvenih :heart:.
A juče kod roditelja na ručak-najmladji brat sa svojom i ja sa svojom porodicom.I mnogo nam je bilo lepo. A danas sa drugaricom sa fakulteta pre posla na kaficu.Ma baš mi je lepooo bilo.Sad na poslu mogu da podnesem raznorazne gluposti.

Dobro vece. Pravo da Vam kazem, ako neko moze kroz svoj rad taj novac da isplati to je naravno prava investicilja. A mislim da velika vecina nas pravi vrlo lepe torte u odnosu na to koliko ih mozemo naplatiti. Nista ne vredi da vam je torta prelepa, ako nemate kome to da prodate.

Pa princeska, ovo nije igraonica, ovo je nesto EXTRA!!! Sta bi moj Aljosa dao za to, FENOMENALNO, to kod nas u Su nema, sta da ti pricam kad sve znas z:((
Znam draga znam. Dobro se sećam Subotice i drago mi je da sam 200 km od nje.
A stvarno jeste dobra igraonica, skoro nisam videla da su baš toliko uživali.Ni sekunde nisu stali.Jedino baš nisam uspela da ih slikam po lavirintu i kad su se spuštali niz neku padinu.Tako brzo slete da ih i ne uspem da slikam.
Odoh na posao :)

Uzmem da ugrejem parce fondana i kad sam ga izvadila iz mikro on tako pufne kao vulkan i opece me kao nikad do sad!A boli ko u oci!

Ja sam imala peh kada sam trebala za dva sata da isporucim torticu i zavrsavam je, podgrijala ja fondan i ono kontam kao i do sada nije previse zagrijan, zabodem svoj lijepi prstic u to, kad nisam crkla, jednom rukom sam uradila sto sam mogla drugu nisam smela da izvadim iz leda jos osecam taj bol tako da vrlo dobro znam sta to znaci i mnogo mi je zao.

Tuuuuu!
Mozak mi je otekao od ljudske gluposti.Imal li koga normalnog ili su danas pustili jedan kontigent blesavih na slobodu.
A od ovog nazovi praznika, e to mi je tek super! Pošta radi do 14,00 časova, napolju red ko kod Jezde i Dafine 90-tih.U banci, na vratima uredno piše ne radimo do 20.02.2012

Evo i ja sam tu. Kod nas nije praznik, ali ipak je ludnica. Taj sneg, koji je padao kući, tj. kod Vas, sad je stigao ovamo, uz to i vetar, i smetovi, i kiša i oluja i ne znam šta sve. A putevi? Da ne pričam, ne znam uopšte, kad ću početi da radim. Već me i mušterije zovu, ali svima kažem, kad budu čisti putevi. Dotle ništa, žao mi je. Ispekla sam dve doboš rolade, još da ih mm posecka inosimo za sutrašnju sedeljku jednim poznanicima.

Huh...volim kisu, ali onu prolecnu ili onu u ranu jesen, kada mozes lepo ispod kisobrana da prosetas i uzivas u ozonu...ovu zimsku ne volim, ujutru treba ici na posao, uh, vec zamisljam ako zaledi bit ce cupavo tj klizavo...

Back