Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Hahaha... jedino kroz - zatvoren! Al' onda ne treba da me držiš![]()
Moze...dolazim sutra...spremi se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha... jedino kroz - zatvoren! Al' onda ne treba da me držiš![]()

Dobro jutro,ima li koga da kafenisemo....
Najgora sam od sve dece
U BG ne prestaje...
Ja neizlazim napolje dok price nepocnu cvrkutati
)).Posao nesto umanjio pa imam vremena da napravim gumpastu. Posto mi je prvi put izgleda da sam negde pogresila i nisam zadovoljna kako je ispao ...bez nerviranja ostavicu ga da pravim figurice...Hoce li koja jednu solju toplog caja 

Zapakuj mu malo snega u termos
Pozdravi ga puno.
Laku Vam noć želim, noćas ću sanjati gitaru i sneg koji ću sutra sabajle da čistim sa moje aždahe.Još2 dana da preguram na poslu, pa 2 dana odmor

Dobar dan svima...ja stigla sa Zlatibora....pa da se javim...![]()
Njih dve su bas uzivale.......

Pa jednu lepu gitaru koju sam pravila, električnu, ali koju nisam stigla da slikamPrinceska, kakvu gitaru ces sanjati???

Dobro jutro. I ja sam juče sama razvozila torte.Želudac mi se okretao od nerviranja, od haosa, od snega pom ulicama, ali uspela sam da ih sve razvezem i da se bezbedno vratim kući. Srećom su ljudi bili tako divni da su izlazili na ulicu da preuzmu torte jer da se negde parkiram nemaaaaa šanse, samo upalim 4 žmige i molim Boga da neko ne naidje ili klizne.Jedino nisam slikala torte u tom haosu.Nadam se da će mi poslati slike
Tako da, dobro si ti isplivala...