KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh mrzim, mrzim sneg i hladnocu. Brrr... Sreca pa sam prekjuce bila u vecoj nabavci. Moji momci se smejali ali sada vide da sam bila u pravu jer ko zna kada cu uspeti da ocistim kola. Danas cu pokusati da malo odem do pijace jer mi moja poznanica donosi sir i nadam se da cu se bezbedno vratiti. Sreca sto nemam nikakve narudzbe za ovaj vikend jer neznam sta bi.
Nek ga voli ko god hoce ali ja bi se najradije preselila u toplije krajeve. Jadni oni koji jutros moraju na posao. Nadam se da sledece nedelje nece biti skole pa cu da se zavucem u kucu i necu da mrdam

Dobar dan iz zavejanog Srema.

Našla rešenje za torticu, zamolila ženu da kupi negde u poslastičarnici ili supermarketu nešto slatko za posluženje. Stvarno bi bilo suludo da idem po ovakvom vremenu. Šta mislite ko ovaj vikend ima isporuku mladenačke torte? :sad2:

Ko j rekao da voli sneg? :deda:
E, ti što ga vole i prizivaju pozvani su da ga "dobrovoljno" očiste ispred moje kuće! :zelenko:
Mislim... volim i ja sneg... al' kad sam u nekoj planinčini pa ili ne treba da se čisti ili ga drugi čiste umesto mene.
Volim i skijanje... ako bih još znala time da se bavim... nakon svih ovih kriza i posledica.
Tako da mi ovaj sneg u gradu samo izaziva nostalgiju i otežano kretanje!
I pravi problem... zbog putovanja do Novog Bečeja. z:((

Dobar dan iz zavejanog Srema.

Našla rešenje za torticu, zamolila ženu da kupi negde u poslastičarnici ili supermarketu nešto slatko za posluženje. Stvarno bi bilo suludo da idem po ovakvom vremenu. Šta mislite ko ovaj vikend ima isporuku mladenačke torte? :sad2:

Ja nemam mladenačku... al' imam rođendansku za Novi Bečej... koji je samo 40-tak km dalje.
I pojma nemam kako ću stići donde... al' "pospanko" mora biti večeras tamo!
A sve sam (bila) lepo isplanirala :(

Ja nemam mladenačku... al' imam rođendansku za Novi Bečej... koji je samo 40-tak km dalje.
I pojma nemam kako ću stići donde... al' "pospanko" mora biti večeras tamo!
A sve sam (bila) lepo isplanirala :(

Želim ti srećan put. Meni je pao kamen sa srca kada sam otkazala tortu i kada je Dragan otkazao svoje obaveze u NS. Stvarno sam se bila ubedačila, i kada pogledam kroz prozor i vidim kako pada nemilice, sve sam srećnija što smo oboje uspeli da otkažemo. Očistili smo sneg ispred kuće i celo dvorište, napravila sam šnenokle i sada samo ćutimo u toploj kući.

Dobro vece...
Uh, bas nezgodan ovaj sneg...
Nadam se da su sve torte stigle tamo gde treba, pa i taj Pospanko.
Ja radila, zavrsila i posao kod kuce i sad je vikend moj...konacno.
Zelim vam lepo i prijatno vece i ne mrdajte ako ne morate nigde.
Zabava-naucnici-o-pahuljama.jpg

Al pada kao blesav, ne odustaje.
Ispred nase zgrade je parking inace bezveze, ma u sred ljeta se jedva mimoidju dva auta na ulasku na parking, a sad, stalno se cuje kako neko proklizava, gurancija da bi se upalilo auto, ludnica...
Srecom, kod emne musterije dolaze same po torte, ovdje to nikome nije problem jer je ipak manji grad. Inace, ovdje je obicaj da se donosi tacna za tortu, a onda kad ja kazem da im ja dajem i tacnu i kutiju, svima je to nesto novo i onda im nije problem kad treba samo doci po nju :konfete:

I kod mene dolaze same, nemam adekvatan prevoz, tako da niko ne pravi problem.
Kod nas je kao na Zlatiboru, a kako je tek tamo, ne znam, samo znam da ja uzivam u ovom kolapsu i verovatno bi me lincovali mnogi, ali ja volim sneg i volim.:zstidljivko:

Daco, i kod nas isto ljudi donose tacne za tortu, a pošto je malo mesto i svi se znaju, uglavnom bude: "Stavi ti na svoju, a ja ću da vratim." I tako ja podelih gomilu tacni. Zato sad koristim one kartonske i svi se oduševljavaju što ne dolaze dva puta, posebno po ovakvom vremenu. :sneskoz:

E društvo evo i mene. Srećom juče nisam radila,kolege kažu da je bilo strašnoooo u Beogradu.Mada smo se u to i lično uverili.Čistili smo auto i čistili i čistili oko auta, pa prodje onaj s Grtalcom pa nam zatrpa.
Ja sam bila u haosu sa tortama, valjda ću sutra imati vremena da pokačim slike. Inače juče je jedan rodjendan otkazan zbog nevremena, a 2 torte smo uspeli da isporučimo. Danas je mužić odneo još 3 tortice. Ja na posao, a on i klinci odoše u pozorište.
Inače ja sam sinoć u kafanici bila do 2 posle ponoći.Muzika,večerica, čaša dobrog crnog vina, veselo društvo.Mnogo sam se lepo provela, a kad sam došla do 4 sam završavala torte.Valjda ću večeras malo uhvatiti sna.

Back