KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ha ha ha
Farmu!!! Sarmu, ma sve mu to dodje na isto...
Ja sam pripremila jednu milku za petak, sutra da je dekorisem, ups, danas kad dodjem sa posla, isto tako brdo kolaca nosim sutra na posao da malo pocastim svoje kolege, a moram da ih nosim busom kad mi muz ujutro nije tu da stavi akumulator u kola, pa ce biti smrzavanja bbbrrrrrrr :zzima: :zzima: vec mi je hladno, odom ja u krpe da se bas malo ugrijem do 6

cuti ja sam jos gora...zove mene veceras Tenesa i prica mi kako ce sad da pravi sarmu za ponedeljak..prvo sto sam pomislila, pa dobro mozda im dolazi neko na rucak pa da pripremi danas da ne mora sutradan da se bakce s tim..a tek kad sam shvatila koji je dan danas..aman kako bre danas sarmu za ponedeljak?!?!....a u stvari zena treba da pravi farmu,eee farmu z:mrgreen:
Hahahaahahhaahhahha,sto sam se smejala sinoc.....pa ti si luda....:D
jutro svima....:)

Dobro jutro drage moje.
E moram da podjelim sa vama moju radost od jutros, posto je danas moj rodjendan.
Dio firme u kome radim od proljetos je jedini preostali, ostale hale su prazne, ukinuli su proizvodne programe, otpustili ljude i tako to. Uglavnom, ono sto je prezivjelo se skupilo oko jedne vrste proizvoda i tu je doslo ljudi iz svih bivsih diejlova, pa svako sa sobom donio neke navike iz bivseg radnog okruzenja. I sad su smislili da se slave rodjendani, slavljenik nesto donese od klope i pica,a ostali skupe parice pa kupe nesto simbolicno. Cak i okacili spisak na vrata, ali po slobodnom izboru, ko nece nije problem. Ja odmah rekla da se kod nas kuci rodjendani odraslih ne slave, da slabo imam vremena za to i da me ne stavljaju na spisak.
Ali opet se razmisljam da ja njih iznenadim! Napravicu Unine coko mafine jer sam u njih sigurna, pa malo da i nesto isprobam - kuglice od suvih kajsija u bijeloj cokoladi, pa sam pravila jogurt pitu (recept pisala neella), kao iznenadicu ja njih, nemaju oni pojma da mi je rodjendan jer smo o tome jos ljetos pricali.

I donesem ja to sve jutros, oni pitaju koji je povod, a ja se pravim kao nije nista! I tako kad sam ja povadila sve te kutijice sa mafinima, kuglicama, pitom, oni gledaju kao mala djeca, ipak svi vole kad neko donese domace stvarcice, a ne samo keksice i smoki iz prodavnice. I ja nonsarlantno sjednem za svoje radno mjesto kad oni vade kesicu sa poklonom, Nestle crna cokolada sa bademom i neka kutijica, vidim unutra solja, kad sam izvadila ono slika Novaka Djokovica sa peharom iz Melburna, ovim zadnjim, sad sam ja srecna kao malo dijete :zskace:! Ma stvarno su me bas bas obradovali, prvo sto su se ipak sjetili, drugo sto sam i ja nesto napravila da njih iznenadim i svima je potaman :znamiguje:

Ja to opominjem da tebi olakšam posao. ;)

Nego, ako si raspoložena, baci pogled na onaj Jacin recept za "vasinu" pa mi po onom tvom matematičkom sistemu izračunaj koliko bi sa tim merama torta mogla biti teška. Da znam da li da povećavam, jer ovako nemam predstavu. :(

Dobar dan
Daco srecan rodjos.
Ja se smrzla nemam grejanje od 11h neki kvar, jos malo pa kao napolju.Sreca pa klima uspela da zagreje dnevnu sobu malopre sam je pustila bilo me strah zbog minusa da ne crkne.

Posle mnogo gluposti danas je Velji bio prvi dan u vrticu, celih sat ipo!Ja ga spremila da ostavimo utisak i nije lose proslo, svi u vrticu su znali da dolazi decak sa Daunom pa su dolazile sve vaspitacice da ga vide a on ko da je svaki dan tu! Sutra ce mo videti, ja se pribojavam zakasnele reakcije na odvajanje al valjda ce sve biti ok!

Da nam lakse prodje zima, radovacemo se letu...
Na fotki je Portofino, seoce u Italiji, ma bezveze je zar ne?! :zpozdrav:

418253_204026576362457_162065603891888_376226_1801848806_n.jpg

Dobro veče...Hoću leto i nećuuuu sneg i hladnoooo mi je...Srećom ona moja multifunkcionalna rerna nije loša, malo da se ogrejem pored nje.
Čekam da se kore ispeku i taman da predahnem uz koji gutljaj nesića.A onda ću možda i da odspavam koji sat.

Back