Dobro jutro drage moje.
E moram da podjelim sa vama moju radost od jutros, posto je danas moj rodjendan.
Dio firme u kome radim od proljetos je jedini preostali, ostale hale su prazne, ukinuli su proizvodne programe, otpustili ljude i tako to. Uglavnom, ono sto je prezivjelo se skupilo oko jedne vrste proizvoda i tu je doslo ljudi iz svih bivsih diejlova, pa svako sa sobom donio neke navike iz bivseg radnog okruzenja. I sad su smislili da se slave rodjendani, slavljenik nesto donese od klope i pica,a ostali skupe parice pa kupe nesto simbolicno. Cak i okacili spisak na vrata, ali po slobodnom izboru, ko nece nije problem. Ja odmah rekla da se kod nas kuci rodjendani odraslih ne slave, da slabo imam vremena za to i da me ne stavljaju na spisak.
Ali opet se razmisljam da ja njih iznenadim! Napravicu Unine coko mafine jer sam u njih sigurna, pa malo da i nesto isprobam - kuglice od suvih kajsija u bijeloj cokoladi, pa sam pravila jogurt pitu (recept pisala neella), kao iznenadicu ja njih, nemaju oni pojma da mi je rodjendan jer smo o tome jos ljetos pricali.
I donesem ja to sve jutros, oni pitaju koji je povod, a ja se pravim kao nije nista! I tako kad sam ja povadila sve te kutijice sa mafinima, kuglicama, pitom, oni gledaju kao mala djeca, ipak svi vole kad neko donese domace stvarcice, a ne samo keksice i smoki iz prodavnice. I ja nonsarlantno sjednem za svoje radno mjesto kad oni vade kesicu sa poklonom, Nestle crna cokolada sa bademom i neka kutijica, vidim unutra solja, kad sam izvadila ono slika Novaka Djokovica sa peharom iz Melburna, ovim zadnjim, sad sam ja srecna kao malo dijete

! Ma stvarno su me bas bas obradovali, prvo sto su se ipak sjetili, drugo sto sam i ja nesto napravila da njih iznenadim i svima je potaman