KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drage moje zelim vam sve najlepse u Novoj godini. da budete zdrave, vesele, da imate vise vremena za svoje male andjele i drage osobe a pritom i vise novca da manje brinete. Ljubim vas puno i saljem vam suncane pozdrave iz majamija

Drage moje zelim vam sve najlepse u Novoj godini. da budete zdrave, vesele, da imate vise vremena za svoje male andjele i drage osobe a pritom i vise novca da manje brinete. Ljubim vas puno i saljem vam suncane pozdrave iz majamija

:cmok:
Prodjem često pored Vaša zgrade i svaki put kažem eh moja teta Ira je u Americi.A moja deca znamo, znamo...
Srećna Vam i uspešna nova godina

Zelim svima srecnu Novu godinu,na prvom mestu da Vas zdravlje sluzi,da rucice tokom cele godina stvaraju divne slatke kreacije!!!!!!!
Zao mi je sto nemam vise slobodnog vremena da se druzim sa vama,ali mi je drago sto postoji ovo mesto sa divnim zenama,kada god sam zatrazila pomoc
uvek je neko tu da me posavetuje i pomogne...
Hvala Vam puno,da sigurnim koracima zajedno koracamo kroz 2012-tu !!!!!

Drage, moje, malo kasnim, ali zato su moje želje još veće i srdačnije, zato što su sa zakašnjenjem.
Puno zdravlja, sreće, razumevanja, lepog druženja i ovde i na drugim mestima, gde se budete nalazile, da vas okružuju samo dobre stvari, dogadjaji i prijatelji. I još mnogo toga, ali to je za svaku posebno, neka vam se ispune vaše lične želje, o kojima znate svaka posebno.

SREĆNA NOVA 2012 GODINA.

Od mene samo zdravlje vama i vasim najmilijima!A ove price o jos goroj krizi mi bas idu po zivcima ko da smo mi nekad i ziveli u nekom narocitom blagostanju!Ako imas para onda je rat i obrnuto, tako da sto se merne tice kako bude bice i gotovo!

Ako tenesice, samo uzivaj...ja sam tu noc popila jednu casicu kupinovog...iako ne pijem nikakav alkohol. Osim, lav fresh-limun, to valjda nije alkohol?!! heheehhe... eee, imam i ja narucenu jednu tortu za Bozic, ali rodjendansku... Ako, ako, samo nek` mi krene ova godina ovako i bice super!

Ja sam otvorila sezonu torti juče.01.01. Jedna Bety Boop.Malo sam lenja što se tiče postavljanja slika.Neke sam slikala mobilnim telefonom,jer je moj ljubljeni sin ostavio fotoaparat u ormarić gde mu stoje pidžame, pa smo ga 4-5 dana tražili.On kad rasprema po kući, to je haos.Moja mama već 10 dana traži ukrasni papir koji je planirala da iskoristi za novogodišnje poklone.Sve mi se čini da se ni Božićni neće uviti u taj papir ;)

Devojke i ja vam zelim sretnu novu godinu punoooo zdravlja a ostalo nek doje samo,zelim prvenstveno zdravlje jer se meni ova godina bas ruzno zavrsila umrla mi je omiljena strina u 56 godini i sta reci nek smo samo zdravi,da imamo ako moramo bolesti koje se mogu odrzavati lekovima i kontrolama ....ljubim vas sve i izvinite sto sam ovo podelila sa vama al nekako mi je lakse sad znam da je sad mesto samo lepim zeljama al zivot je nakad surov...

ZD, nadam se, da će ti biti ova godina uspešna, jer i ja mislim da se po jutru dan poznaje.
Ja nemam neke velike porudžbine, ali za subotu pečem na krštenje dve torte i malo sitnih kolača. Bolje išta, nego ništa.

Gogaz, i bolest i smrt je deo života, mada neprijatna, ali svima nam je lakše, kada se sa neprijatnim dogadjajima podelimo sa drugaricama. Žao mi je svakoga ko umre, ali svaka smrt ima svoj razlog, samo ga treba naći.

Back