ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
devojke znam da nije za ovde ali tu cete najpre videti, u univeru c slag pola kg 192 din a c secer u prahu pola kg 99.90...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.
.
.
.Sutra se čestitamo
sve sam ostavila za danas. Tako da sada idem da spremam šta ćemo noćas grickati, al' prvo da "overim" forum. 
Kao sto je rekla Domacica punoo zdravlja to je najvaznije pa tek onda srece i para i mnogo prelepih tortica neka vam donese godina nova!!!

, pripreme za najludju noc su pri kraju
.... veceras imamo goste a sutra i prekosutra mi idemo u goste
a onda jos malo tortica u januaru pa na zasluzeni odmor i provod (prvi put na put bez dece a ima tome 5 godina )
mogu Vam reci da je glavna zeleznicka u Minhenu mnogo lepa...bas je super ukrasena...naravno vozovi su im sta reci, klize po sinama a ne ko nasi kad krene mukica pa bude cim cim
Evo sad u sobici malo da odmorimo,pa cemo posle u svrcku da vidimo sta ima...a sutra - SKOKOVIIII 

, odoh malo nešto jesti pa oko ponoći da pečem opet neke kore, valja radno početi i NG
)) 

Drage moje, Vi ste meni, jedna od lepsih stvari koje su mi se desile u ovoj godini!! Pocela sam sa Vama druzenje pocetkom ove, stare i prosle godine tako da mi je puna lepih uspomena i desavanja!! Tako da ste Vi prve osobe (sem mojih ukucana) kojima sam htela da cestitam Novu 2012!! Zelim Vam od srca sve najlepse,,,, nadam se da cemo u ovoj godini deliti sve lepe trenutke zajedno u ovom virtuelnom druzenju, a da i onih pravih druzenja i skupova bude malo vise!! Ove godine smo delile i dobro i lose,,, iskreno se nadam da u ovoj godini ne bude vise tog drugog,, pa da se samo smejemo i salimo! Ljubim Vas sve i uzivajte, ja odoh na spavanjac sa mojim momcicima 

Neka vam ispuni sve želje!!!