KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam snage da pročitam ni tri posta ispred z:cry:.
Šta nas je ovih dana snašlo i šta je sve "protutnjalo" - ne mogu ni da se sećam. Neka takve stvari sve ostanu u godini koju ispraćamo!
Ali, nisam odustala od spremanja kolačića za neke drage ljude uključujući i kolage na poslu, što uvek uradim krajem godine samo mi je zbog kasnog povratka sa posla i hroničnog umora kao i jedne narudžbine (ko će bi još i zaradu odbio?) "prolazno vreme" bilo prilično loše tako da prethodne dve noći skoro da nisam spavala z:(.
Danas sam konačno izašla sa posla malo ranije, ali sam tačno četiri sata potrošila na probijanje kroz gužve po gradu i prodavnicama igračaka - što je cena za zadovoljstvo zvano "bratanci biraju sebi novogodišnje poklone":zjelka2:.
Sad sam skroz grogi i nemam snage da iseckam i spakujem kolačiće koje još treba da odnesem sutra pa ću to morati ujutro.
Ali... slobodna sam do srede! :zskace:

Trepnes...a sta je to? Lepo mi se i neide u krevet kada se setim sta me jos sutra ceka, ali ne mogu viseeeee, mislim da je bilo dosta za danas, a ujutru kafica sa vama pa u nove radne pobede, eh za sta li cu ja biti za docek....

Dobro jutro svima u poslednjem danu u ovoj godinici.
Radim pa koristim priliku da vam se javnem.
Ljubim vas sve i zelim svima vama da novu godinu docekati sa onima koji su vam najdrazi i koje najvise volite.
Zelim vam puno zdravlja, srece i mnogo, mnogo ljubavi jer je ona pokretac svega.
Onima koji ne budu sa osobama koje najvise vole i nose u srcu zelim da im se bar u mislima srca priblize.
Ljubim vas jos jednom i pisemo se dogodinez:lol:
cmsImage.jpg

Dobro jutro. Kao svaka prava domaćica :mrgreen: sve sam ostavila za danas. Tako da sada idem da spremam šta ćemo noćas grickati, al' prvo da "overim" forum. :D

Svima vam želim srećnu i uspešnu 2012. godinu, i da budete zdravi, jer bez zdravlja sve gubi svaki smisao. Znam, i pare neće nikome naškoditi.

Evo i ja da se prikljucim cestitkama pa da zavrsavamo obaveze do veceras a onda :konfete::zskace: Kao sto je rekla Domacica punoo zdravlja to je najvaznije pa tek onda srece i para i mnogo prelepih tortica neka vam donese godina nova!!!z:)z:poz:

srecna nova i od mene, kod mene ovih dana samo neka slavlja, danas docek, drugog mm rodjendan, treceg mamina devojka puni godinicu a osmog proslava prvog rodj i krstenje...a moja sestra da bebicom u bolnici...pa mi prosto nije ni do cega...
zato vam svima u novoj godini zelim puno zdravlja jer je to najbitnije...

Dobar dan devojke! Stigla na posao, kad je ekipa kao sad odlična,onda neće biti teško da se radi do 21h.
Kući sve sredjeno, omladina će se družiti sa tajom dok ne dodjem.A onda malo piće i klopica,druženje, maženje a sutra opet posao.
Želim Vam punoooo zdravlja, mnogo ljubavi,puno pozitivne energije, entuzijazma i kreativnosti.Sve ostalo,doći će samo

evo ja da se prijavim iz sobice...kasnio nam avion u poletanju oko 1h skoro...ali dobro :) mogu Vam reci da je glavna zeleznicka u Minhenu mnogo lepa...bas je super ukrasena...naravno vozovi su im sta reci, klize po sinama a ne ko nasi kad krene mukica pa bude cim cim :) Evo sad u sobici malo da odmorimo,pa cemo posle u svrcku da vidimo sta ima...a sutra - SKOKOVIIII z:lol:

lepo se svi provedite veceras,kiss

Drage moje, SREĆNA I BERIĆETNA VAM bila Nova 2012 godina, sve najnajbolje vam želim, ma sve što i sebi i mojim najmilijima to i vama želim, šta drugo reći. :veseljaci: :ukras6:
Super su fotke koje ste postavile, to me oduševljeva, ja nemam kad da ih tražim, ali baš volim to praznično raspoloženje. Moja djeca su već sva znojna od ludovanja i igre balonima, ja sad tek sjedoh jer sma i ja kako ZD reče kao i svaka dobra domaćica sve ostavila u zadnji čas, naručene slatke zezancije su na prvom mjestu, ali eto i jedna mala Zoja za nas je pala i par vrsta sitnih kolačića.
Volim vas puno, Una ti se lijepo provedi i nauživaj tamo an snijegu, uh kako bih voljela disati taj vazduh pročišćen zimski i sniježni :zimag: :sanke:
Toliko mi sve puno značite i ovo druženje na forumu sa vama me ispunjava, da ne pričam o pomoći koju mi pružate, ja se trudim da šta god znam podjelim!
VELIKI CMOK z:gs:, odoh malo nešto jesti pa oko ponoći da pečem opet neke kore, valja radno početi i NG

Eeeeeeeee drage moje ,ja da se javim,dosli kuci oko 7,sad otvarali paketice sa decom pa cemo verovatno prosetati malo do trga....super nam je bilo danas,bas smo uzivali i lepo se proveli...:D
E Uno znaci i vi stigli,supeeeer....lep provod,uzivajte ali se i odmorite...
Svima zelim sve NAJ NAJ NAJ lepse u NOVOJ GODINI,da uzivate,budete srecni i iskoristite svaki trenutak na pametan nacin jer vreme leti....Budite lepe i zadovoljne....z;)

:ukras6::ukras5: Drage moje, Vi ste meni, jedna od lepsih stvari koje su mi se desile u ovoj godini!! Pocela sam sa Vama druzenje pocetkom ove, stare i prosle godine tako da mi je puna lepih uspomena i desavanja!! Tako da ste Vi prve osobe (sem mojih ukucana) kojima sam htela da cestitam Novu 2012!! Zelim Vam od srca sve najlepse,,,, nadam se da cemo u ovoj godini deliti sve lepe trenutke zajedno u ovom virtuelnom druzenju, a da i onih pravih druzenja i skupova bude malo vise!! Ove godine smo delile i dobro i lose,,, iskreno se nadam da u ovoj godini ne bude vise tog drugog,, pa da se samo smejemo i salimo! Ljubim Vas sve i uzivajte, ja odoh na spavanjac sa mojim momcicima :D :ukras3::ukras2::ukras:

Back