wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
samo sto vise tecnosti i kretanja.a sad imaju neke tabletice za razbijanje kamenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ZD ja sam ranije imala problem sa bubregom u vidu čestih napada.Uzrok je bio takođe kamen i pesak.Znalo se da kada dobijem napad,odmah popijem 5 šolja od bele kafe Uvinog čaja i baktrim.Uvin čaj moraš piti u velikim količinama.Ne daj bože da ti se ponovi, skači sa jednog stepenika na drugi.To lekari preporučuju da bi se kamen pomerio.Bolje mi je utoliko što me ne boli. A to mi je jedino bitno trenutno. Da ne boli, da se noćas naspavam kao čovek, pa da sutra mogu da radim.
Završila sam jednu mini "moskvu" koju imam za sutra i napravila jedne patikice. Sada malo virim ovde, pa odoh da spavam.
Hvala svima koji se i ovde i na pp interesuju za moje zdravlje.![]()

Dobro veče.Ja dobila danas neko nagradno putovanje.Zapravo treba da odaberem jedno od 3 ponudjenog-Grčka 10 dana u apartmanima,5 dana u Pragu,hotel3* ili 3 dana u Beču,hotel3*.Sve mi važi za 6 osoba.E sad veća porodica gde se kome ide.Pošto svi volimo more, mislim da će biti Grčka i još povedem tatu i mamu.![]()

Medjutim,,,iskreno ne ide mi se..sad u ovo lose vreme, volela bih da idem kad je toplije a i tesko da ce on moci da dobije slobodno od gazde, tako daaa..... pojeo vuk magarca sto se te price tice unapred vec znam
Poslednji put sam isla pre 5 god, i takodje je bilo hladno, krajem oktobra i nisam mogla da cunjam samo sam u freeshop otisla. Ali ako mm resi bas bas, idem pa makar i sedela u kuci kod ujaka (imam dvojicu mogu da biram kod kog cu 

evo cvjetic za vas. Kod mene brdo torti. Najradije bih zbrisala sa posla saticak vremena ranije da samo malo dremnem pa bi mi doslo lakse ono sto slijedi
.
.