wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
samo sto vise tecnosti i kretanja.a sad imaju neke tabletice za razbijanje kamenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZD ja sam ranije imala problem sa bubregom u vidu čestih napada.Uzrok je bio takođe kamen i pesak.Znalo se da kada dobijem napad,odmah popijem 5 šolja od bele kafe Uvinog čaja i baktrim.Uvin čaj moraš piti u velikim količinama.Ne daj bože da ti se ponovi, skači sa jednog stepenika na drugi.To lekari preporučuju da bi se kamen pomerio.Bolje mi je utoliko što me ne boli. A to mi je jedino bitno trenutno. Da ne boli, da se noćas naspavam kao čovek, pa da sutra mogu da radim.
Završila sam jednu mini "moskvu" koju imam za sutra i napravila jedne patikice. Sada malo virim ovde, pa odoh da spavam.
Hvala svima koji se i ovde i na pp interesuju za moje zdravlje.![]()
Dobro veče.Ja dobila danas neko nagradno putovanje.Zapravo treba da odaberem jedno od 3 ponudjenog-Grčka 10 dana u apartmanima,5 dana u Pragu,hotel3* ili 3 dana u Beču,hotel3*.Sve mi važi za 6 osoba.E sad veća porodica gde se kome ide.Pošto svi volimo more, mislim da će biti Grčka i još povedem tatu i mamu.![]()