Dobar dan, vidim da se ovde svašta izdešavalo.
Ja sam danas malo slobodnija, pa sam ukuvala dunje u kompot, imam 8 flaša od 0,7 l, zadovoljna sam sa količinom i sa poslom.
Znam da je veliki problem sa čuvanje žumanaca, kada Vam ostanu pri pečenju. Našla sam super rešenje: čuvala sam ih u posudi, koju sam vakumirala. Super su, i nakon 2 nedelje. Kada sam ih jednom zamrzla, nisu bila ni za šta nakon odmrzavanja, zato me je sada ovo jako oduševilo. Možda neka od Vas iskusnijih ima i drugo rešenje. Rado bih saznala i to.
Prijatan dan Vam želim. Ovde kod nas i sunce sija, divan jesenji dan.
Ja sam danas malo slobodnija, pa sam ukuvala dunje u kompot, imam 8 flaša od 0,7 l, zadovoljna sam sa količinom i sa poslom.
Znam da je veliki problem sa čuvanje žumanaca, kada Vam ostanu pri pečenju. Našla sam super rešenje: čuvala sam ih u posudi, koju sam vakumirala. Super su, i nakon 2 nedelje. Kada sam ih jednom zamrzla, nisu bila ni za šta nakon odmrzavanja, zato me je sada ovo jako oduševilo. Možda neka od Vas iskusnijih ima i drugo rešenje. Rado bih saznala i to.
Prijatan dan Vam želim. Ovde kod nas i sunce sija, divan jesenji dan.
Na samo 10km od moje kuce,( mesto Veliki Crljeni ) ja sa njim imam odlican domet,, normalan i brz kao i kablovski, kao i neka srednja brzina adsl-a! Bitno je da u vasem mestu ima 3G mreza! To jedino mozete proveriti ako imate mobilni tel.koji to podrzava onda ce pokazati ako ima tu mrezu! Tamo gde je ima-Telenor odlicno funkcionise to moram da napomenem jos jednom,,,,--- tamo gde nema te mreze: NE GUBITE SVOJE ZIVCE, SVOJE VREME I SVOJ NOVAC! Ako imate O VLADA(a pretpostavljam da da jer si na netu) neki internet vec koji koristite, sto kaze Jelena, skupi pare i kupi neki lap-topic i ne bacaj pare godinu dana za njihovu uslugu koju oni debelo naplate!!!!

ili dva dana ranije. Retki su momenti kada se jave nedelju dana ranije. A pošto sam početnik, ne mogu da odbijem, pa onda bude navrat nanos...što najviše mrzim. Crknem više ako su dve torte na frku nego kad pravim pet šest ali da znam za njih bar nedelju dana ranije. Kako da naviknem ljude da poručuju ranije? Najbolji su mi oni koji za veće slave , Božić ili novu godinu zovu veče pre ( u pola deset ) da poruče sitne kolače. ( i to uglavnom kilu-dve). Iako ja uvek pravim kolača da bude koja kila viška, nama ništa ne ostane a i moram odbiti nekoliko mušterija. Naučena situacijom za novu godinu, ja se pripremim i napravim brdo kolača za pravoslavni Božić, možete misliti koliko sam bila razočarana kada sam videla da ni zadnji dan nmiko ne zove za kolače, nego bi svi neku tortu