KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima.
Želim vam lep dan, ma i celu nedelju. Nela glavu gore i samo napred.

017.gif

Cao svima.
Želim vam lep dan, ma i celu nedelju. Nela glavu gore i samo napred.

017.gif

POTPISUJEM!!!
Dobar dan i od mene nikakao da iscitam sve,al ste se raspisale sa ovim musterijama nezadovoljnim i ja sam na pocetku i to slabom nista posla...:( a i kad ima da bude do 2 kile sto veca ,sto lepsa ,sto ukusnija da ulepsa dan svima i sve to ako moze za 1600,00 :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Moze gospodzo naravno da moze i kuci cu da vam je donesem :zcepanje:

Dobro veče društvo.Šta se radi? :) Da li ste se odmorile od vikenda.
Gledam one moje piliće, obukli pidažice, ušunjali se kod tate u krevet koji im čita knjigicu pred spavanje:heart::heart::heart:
Jedino se nadam da neće zaspati kod njega u krevetu, jer su porasli i otežali za prenošenje.Tako da možda ja spavam u Andrejevom krevetu noćas.Mada imam nešto da završim za ujutro, tako da mi krevet i ne treba puno noćas.Odoh jedan nesić da zumnem:bye::bye::bye:

Dobro vece secerne zene:zper:
Ode sinak do grada, a ja odmah, hop, pa gde cu nego ovde:mrgreen:
Uh kako mi falite, nego...priznacu, ovo sokocalo je nejveci gutac vremena.
Od kada nemam svoj komp, brate mili, svasta se da uraditi i svugde se da stici;)
Nadam se da ste dobro, da se spremate za nase vidjenje, ja jedva cekam:heart:
E pa, da vam pozelim laku noc, budite dobre i dobro kao i do sada i lepo snivajte i neka vas moji andjeli cuvaju:heart:
http://2.***************/-yS3CFlH40qE/Te9-V-6adBI/AAAAAAAAAC4/t2jKEc3DP08/s1600/andjeli.jpg

Dobar jutar!!!
Vidim da vas je vecina bila vrijedna sinoc, nocas, a ja sam odmarala... Moja djeca bila i ovaj vikend kao i svaki sa tatom kod babe i dede, i ja sam sebe juce pocastila odlaskom poslije posla po njih, pa je i mene neko sluzio: milina - dodjes na gotovu klopu, odmoris, igras se sa djecom, moja kcerkica se nije odvajala od mene, POZELILO se dijete :kiss:
A onda jutros se probudila taman kad sam ja oblacila jaknu za odlazak na posao i zove MAMAAAA, ja se vratim, nasmijem se i pomazim je a ona meni kaze:``Mama, jesi ti to dos`a?`` ``Ne, bebo, mama tek ide na posao, ti se igraj sa tatom i bratom, brzo cu ja doci!!!`` Samo je trepnula i legla da saceka mlijeko, ja odoh na posao :sad2:
Eto sta da vam kazem danas dan mrtvih ovdje kod nas vecina ide na groblje taj dan i ne radi se, pa nas nema puno, samo pravoslavci rade i malo se onda druzim sa vama, da se utjesim :heart:

Dobro jutro. Ja ću malo da se družim s peglom, nisam odavno, priznajem. :rumenka: A napolju je takva magla, prst pred okom se ne vidi.

I da vam se pohvalim. Moje starije dete juče položilo vožnju. Jedna briga manje.

Nisam u inostranstvu, ali po zdravoj logici, zašto u inostranstvu ne bi bilo kinderlade? ne proizvodi se to u Srbiji,ili ja grešim? :dontunderstand:

Kindrlada je sad linolada i pre dvadesetak godina podravka je radila kinderladu po licenci i recepturi ferera ali je tu licencu izgubila a inace nigde necete naci vise kinderladu jer se jednostavno ne prouzvodi ,eto ja malo cunjala po netu:zcepanje::zcepanje:

Cao svima, baš ste bile vredne. Vidm ponovo se uvodi treća smena:per:

Poto vratila si me u devojaštvo, ne mogu reći baš u detinjstvo. :heart: Obožavala sam ove šolje. One su bile medju prvima koje su bile ovako duboke i ravne, sve druge su bile ili male, široke ili konusne.

images

E daaa... Te solje i cinije jos uvek cuva moja mama, i ja kada ih vidim... Koga kod ja znam u inostranstvu sam pitala, ali svi kazu da je nema, a meni prosto nema logike da je vise ne prave. To je bio najsavrseniji krem na svetu, i nista ga ne moze zameniti. A probala sam skoro i tu linoladu, ok. je ali kinderlada... Nego juce sam mojoj deci davala nutelu pa se setila moje kinderlade, pa rekoh da pitam Vas mozda neko nesto zna. Mada sam moram priznala guglala pre nekog vremena na ovu temu, ma o njoj postoje razne str., forum, svasta nesto, ali niko ne zna gde je ima. Kazu kancerogena je pa je vise ne prave, a ljudi kazu bila je savrsena samo neka prave jedan je zivot. I ja koja nemam poroka tipa, cigare, kafa, itd. mislim da joj ne bih odolela pa i da je takva. Nego da ja ne davim sa ovim, ali tako bih volela da se opet sretnem sa nekom cinijicom ili soljicom, ali punom.

Back