KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lux postolje sa separatorom_edited-1.jpg

Ovo je pravljeno specijalno za gospodju Bobu As torte
Nadam se da ce njena mlada biti zaista srecna i zadovoljna :)

Dobro jutro:cao::cao::cao:
Juče mi je bio dan baš ispunjen i lepim i glupim stvarima(50-50).
prva smena, pa onda umesto kući mužić me pozove da idemo da pokupujemo neke poklone za rodjendane u nedelju. I kad sam ušla u prodavnicu igračaka 1,5 sat smo se zadržali.Baš sam uživala šta sve imaju.I nadjem mom Andreju Rimske ratnike o kojima on priča već jako dugo.Izmedju ostalog uzmemo mu 2. Kakvo je to bilo oduševljenje,ma to je trebalo zabeležiti. U jednom trenutku, kvrcne on sebe u glavu.Ja u šoku :eek:. A on kaže, ne sanjam ,DOBIO SAM RATNIKE!!!

Ja tek sad pijem (već ohadjenu) kaficu...
I kod mene neprospavana noć ali nažalost ne zbog tortica...:(
Ponovo sam bolesna posle nepunih mesec dana, jedva gledam.... a i dete mi noćas ponovo imalo temperaturu a u ponedeljak završili sa antibioticama i bilo sve u redu :dash:

Potpisujem Princess, sto prije da ozdravite!!!
Ja znam kako je to, covjece samo kad se sjetim, svakim 10 dana virus, pa onda ti ne daju nista od ljekova jer dijete treba da stvara imunitet. Niti jede, niti spava od temeprature, zacepljenog nosa i ostalo, uh najgore mi je bilo ciscenje nosica, pa ne zna da duva nego samo sipaj onaj Marisol i izvlaci, on se ne da, ma vis elsiinica napravi u onom mucenju da se ocisti nego sto smo zaista nesto postigli, a ona spravica za stavljanje na usisivac, uzas!!! Onda kad prodju ta paklena 3 dana, taman ja krenem na posao nakon bolovanja, on u vrtic i sve je kao NORMALNO :confused: kad za nekih 2-3 dana, odjednom tempertura mi opet kod dr, kad UPALA USIJU, kaze da nisam dovoljno cistila nosic pa je ipak upala otisla na usi JOOOOOOJ :dash: :dash: I onda antibiotici i opet nakon njih padne imunitet, pa ne malo zatim opet prvi virus koji se ocese o njega ga uhvati i jovo nanovo

Princess, uvek bila i ostala vrednica...:super:
kad legnes zeno?...ja jesam ranoranilac, ali ne bas toliki, zaostajem sat za tobom...

Iva, ovi virusi su bas dosadni, morate da odlezite, ne vredi...hoces ti na noge, ali ne slusa telo, sto vise vockica svezih, mandarina, limuna, grejpa, a svi vam saljemo tople reci podrske za sto brze ozdravljenje...:zag:

pozdrav

Princess, uvek bila i ostala vrednica...:super:
kad legnes zeno?...ja jesam ranoranilac, ali ne bas toliki, zaostajem sat za tobom...

Iva, ovi virusi su bas dosadni, morate da odlezite, ne vredi...hoces ti na noge, ali ne slusa telo, sto vise vockica svezih, mandarina, limuna, grejpa, a svi vam saljemo tople reci podrske za sto brze ozdravljenje...:zag:

pozdrav

Pa draga ležem kako kad,a ponekad i ne legnem.Uglavnom užasno malo spavam.I kad slušam starije ljude kako sa godinama sve manje spavaju, predstoje mi godine potpunog nespavanja :D

Back