KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav cure drage! Ja s neba pa u rebra.Povremeno virnem da vidim sta radite,kako ste...sta ima novo...ali jednostavno ne stizem da se intenzivnije ukljucim.Vidim da se radi naveliko i napreduje ...
Vec duze vreme pokusavam da pronadjem informaciju o tortijadi u Delti i tek jutros dobijem vest da je sutra!!!!
Ja na zalost ne mogu da se pojavim,jer imam posla,a i malo mi je vremena do sutra,s obzirom da sam udaljena skoro 200km.Inace imala sam veeeeliiiikuuu zelju da ucestvujem,izmedju ostalog i zbog toga sto je to jedna od retkih prilika da se vidimo.
Ide li koja od vas?
Ocekujem da ce neko ko bude isao,da nas detaljno obavesti.:bye:

Ja vec danima hocu da pitam zna li neko nesto o tortiljadi,ali sve zaboravim.Nisam ni znala da je sutra :( Planirala sam svakako sutra da odem do Delte,pa mozda svratim na kratko cisto da vidim sta ima.Ako neka od vas ide neka mi posalje pp pa se mozda i vidimo tamo.Zna li se u koliko sati pocinje?

Dobar dan Vam zelim. Ja sam se tako ulenjila da mi se nista ne radi, samo bih spavala, to inace ne lici na mene. Da uspavam decu pa Vam saljem neke slicice da vidite da sam ipak nesto i radila. A za ovu tortijadu sad cujem i tako mi je zao sto necemo biti sve ili bar vecina da Vas upoznam. Bzv. Ako se nekako iskombinujemo videcu da dodjem.

Back