KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre neko jutro-sprema se omlet za doručak,on stoji na vrhovima njenih papučica,ona mu stručno objašnjava kako se pravi omlet:heart:
attachment.php

Bata je sve shvatio.Jedan poljubac za seku
attachment.php
mili moji,kako su slatki,suze su mi krenule,zato što imam dva ovako vezana stvorenja........nekad me nerviraju tom svojom vezanošću...ni to nije dobro kad je pretjerano

Drage moje, evo mene i ja samo malo da svratim! Na poslu sam jos malo pa onda kuci da se sabiram koliko torti imam za ovaj vikend, pa nema sanse da to stignem, moracu sefa zamoliti za petak da uzmem slobodan dan jer je haos, pa danas jos dvije narudzbe pored svih vec dogovorenih...
Danima na poslu ne mogu da se sastavim 5 min na forum da svratim pored obaveza, salecu me na sve strane, samo neki problemi, vuku za rukav non-stop... Kuci dodjem crknuta i onda nekako pokusam da se smirim i polako na dekoracije da bi sve bilo spremno za vikend...
A meni se u stvari samo spava, da mogu malo popodne da prilegnem uh ...:zzzz:

Dobro veče i od mene, ja bila danas na malom okružnom putu po Slovačkoj, napravila 700 km, malo zaradila a sutra se peku dve srednje doboške. Al´ ih davno nisam pekla, jedna će biti sa slikom a na drugoj ću malko i da se igram.

Dobro jutro i od mene :) da vam se javim nakon duzeg vremena ..nedostajalo mi je vase drustvo <3.Malo sam tugovala ovih dana i neznam hocu li se uskoro vratiti u svoj stari nacin zivota .Celo leto provedoh sa svojim roditeljima bilo je kratko ,a oni se morase vratiti kuci .Dete ode na fakultet ,muz na posao .Ostadosmo same ja i cera.:(:(:(.Puno posla a ja neraspolozena da radim sve mi nesto fali i nedostaje proce jos mnogo godina do sledeceg susreta sa roditeljima ,ali sto se mora nije tesko Izvinite sto vas zamaram ,ali ovako je ponekad lakse :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Back