Pa prvo je dodala u naziv Torte-ideje,pa je posle na komentare za sitne kolače, izbrisala sve slike.A cena od 800 din me oduševila.Došlo mi da ja naručim od nje da se ne mučim
Pih, taman neko uzeo moje slike, i sve ih izbrisao.
Princezo, ovo za cene smo već sto puta prežvakali. Niko na osnovu slike ne može znati šta je unutra. Ako naručuje tortu preko neta, valjda ga privuče izgled torte. Dalje, Koka i rade imaju malo više cene od 800 din/kg, a imaju posla nenormalno, znači - dobre su. Paki 2001 iz Mladenovca dostavlja torte u Bg za 800 din/kg, pa malo koji dan kači slike novih torti. Ne verujem da bi iko pravio torte, a da nema zarade.
E sada, neko je zadovoljan kada mu ostane 800 dinara čisto po torti, nekome je malo da mu ostane 2000 dinara po torti. Neko juri, žuri na posao, pa kada će da se zeza sa tortama, onda to hoće i da naplati. Neko ima slobodnog vremena i previše, pa misli bolje i da dobije neku crkavicu, nego da džabe sedi.
Onaj ko počinje mora da se bori za svoje mesto pod suncem. To što neki ne biraju sredstva, druga je stvar, ali ja tvrdim da na 800 din/kg ostaje pristojna cifra, kada uzmemo u obzir koliko torti može da se napravi za jedno, recimo, posle podne, i isto tako kolike su plate i kako se živi u Srbiji. A najviše ako uzmemo u obzir činjenicu da smo mi svi različiti, i da sve što radimo, radimo iz samo nama znanih razloga.
P.S. Eno sada Stefanelli ima neku frku sa nekom Jelenom na FB oko svoje torte.

Igre bez granica.