tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
I od mene....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ko je za popodnevnu kaficu evo ja cu da skuvamEvo mene ja nadrljala ujela me osa pa trka kod lekara da primim injekcije posto sam alergicna a sada je malo bolje poceli otoci da mi spadaju uh preziveh![]()
. Išla sam na test intolerancije.Važno mi je da mi nesić nisu zabranili, za ostalo ko ga šiša.
.Ja sam popila i kad je poceo delovat setila sam se da imam zavrsit tortu .Toliko me savladao san da sam morala spavati ,a deci rekla ako dodje zena po tortu kazite joj da sam umrla

Oooo zivnulo cose
cekam da dodju po tortu pa generalka,da pokupim, operem i oribam haos i secer u prahu po celoj kuci
a tako me mrziiii,mozda ostavim i za sutra

Ja ne idem, ne bih verovatno išla ni da je najavljeno okupljanje, ali možda će nko iz Bg ići.
Planirala sam svakako sutra da odem do Delte,pa mozda svratim na kratko cisto da vidim sta ima.Ako neka od vas ide neka mi posalje pp pa se mozda i vidimo tamo.Zna li se u koliko sati pocinje?
Ja sam jako srećna, jer su mi mušterije bile po torte, i jako, jako su zadovoljne. I sada se ja samo smeškam.