KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo da vas i ja pozdravim za dobro jutro. Blizi se dan mog povratka. Polako se pakujem a bas mi se i ne ide. Osladio mi se ovaj odmor i lencarenje. Zapravo osecanja su podeljena :D i ide mi se i ne ide :D
Zadovoljna domacice uzivaj u zasluzenom odmoru a ti daco u prvim slatkim trenutcima u novom stanu.
Ljubim vas sve pa se pisemo:cmok2:

...qq bre, ja kad odem u moju banju, nema sanse da cu da vas vidim, namerno, hocu mozak da mi se odmori i od posla i torti i musterija i komsija i muza i dece i prljavih carapa i gacona i rucka i vecere i pijaca i fejsa i krste i interneta i televizora...bit cu kao pecinski coek:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Dobro vece,:bye: u prolazu.
Ja sam u ponedeljak pocela da radim posle skoro 19 meseci sto trudnickog sto porodiljskog bolovanja. Nista me ne pitajte, kapiram da cu se navici za koju nedelju ali ova mi je bas tesko pala. Jos mi Masa od nedelje ima proliv :( Ja vise ne znam sta cu da radim sa njom, od pocetka juna ja mislim da ona ukupno nije bila 2 nedelje zdrava :sad2: boginje su joj toliko sredile imunitet da ja ne mogu da verujem, nikako da mi se dusa oporavi. :( i na svu muku jos i adaptacija u jaslicama, kad dodjem kuci samo kaze onako tuzno "mama" i zagrli i ne pusta po 10-15 min:heart:

...qq bre, ja kad odem u moju banju, nema sanse da cu da vas vidim, namerno, hocu mozak da mi se odmori i od posla i torti i musterija i komsija i muza i dece i prljavih carapa i gacona i rucka i vecere i pijaca i fejsa i krste i interneta i televizora...bit cu kao pecinski coek:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

I ja najviše vilom kad dodjem kuci dole u Bačku sma, bez mm i dece isto se ponašam. Ništa ne postoji, samo odmor i posete dragim prijateljima, zeleno dvorište i moja-komšijska kuca, koja pazi na mene preko dana a preko noći bdi i laje. Al´ je sve to super, ne može ga ništa zameniti i niko ne može da shvati, samo ja.

I ja najviše vilom kad dodjem kuci dole u Bačku sma, bez mm i dece isto se ponašam. Ništa ne postoji, samo odmor i posete dragim prijateljima, zeleno dvorište i moja-komšijska kuca, koja pazi na mene preko dana a preko noći bdi i laje. Al´ je sve to super, ne može ga ništa zameniti i niko ne može da shvati, samo ja.

:ok: e o tom pricam...znaci, puna banja, a ja sama...sama i niko ne postoji, samo vreme i ja...;)

Nisu sveza to sigurno...pomirisi ih, a mozda i jesi vec...tako mrzim takva jaja, ali ih iskoristim, ako nemaju neki shmek gadan.
Pazi, ona znaju da budu veoma osetljiva na ove toplote.
Imam zenu kod koje kupujem godinama, nema sta da brinem, ima koke nosilje, tj njen dever, pa ona vec godinama prodaje za njega.
Ne razmisljam kada ih uzimam kakva su, jer, uvek su sveza, velika i divno se umute kore od njih.
Inace, ljubim vas i odoh kod koleginice sa posla na kafu.
Ovo retko cinim, nekako razdvajam posao i privatni zivot bez obzira sto sam vise od pola budnog dela dana sa njima a ne kod kuce, volim ih sve, ali bi mi bilo suvise da se druzimo i van firme:roll:
Ljubim vas, pa se pisemo:cmok2:

Zvončice, vilo, Vesna ili torte do tortice, pošto si jako bezobrazna i praviš se luda , moram ovde javno da pišem, jer me ignorišeš već dva dana.
Molim te po ko zna koji put da ukloniš moje slike sa svog lažnog profila na FB tačnije sa profila" Totra do torte tortica" čiji si vlasnik!
Ovo je zadnja opomena!!!

Back