KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hehehe... Kad sam znala da ćeš se ti javiti na pomen golfa :ok:
Ja ga nikad ne bih birala (kao ni jedan nemački auto, uostalom), ali da radi - radi. I da je pouzdan i racionalan - jeste.
A sve je to stvar ukusa, iskustva (našeg ali često i onih kojima verujemo), često i sentimenta.
Jedan od naših majstora (odličan mehaničar) ima istog tog dizela kao moja drugarica i kad je počeo da radi kod nas, nije prestajao da ga hvali.
Od kad je malo više u kontaktu sa francuskim vozilima, polako se ućutao a sad je u fazi: "Da mi je da ga zamenim!" :zcepanje:
Pogodi koji je njegov izbor! :zper:

Sve mi diraj, samo golfa nemoj. :heart:

Iako je drugi auto češki, opet je sa golfovim motorom, lep je, velik, udoban, prostran (za moje pojmove i prevelik i repat :evil: ), golf ostaje moja prva i poslednja ljubav. Bolji auto se nije napravio, i neće. :D

...samo da vas ljubnem, odoh da radim, qq ubi me danasnji dan sa ovom vrucinstinom...
Zelim vam dobru noc i lapo mi posle pajkite...
240709031029_470062.jpg

Dobro vece posle tri nedelje. Bila sam na godisnjem odmoru i mogu vam reci da ste mi veoma nedeostajale prvo letovanje, pa onda svadba kod moje seke od ujaka, pa nedelju dana kod mojih i prodje godisnji. Nadam se da cu uspeti da nadoknadim propusteno na forumu, veceras sam posle tri nedelje uspela da zavirim i ovde. Ljubim vas i pozdravljam....

dobar dan i od mene....konacno i mi nesto uradismo - rezervisan smestaj u Minhenu i Salzburgu - barem to..a za ostalo videcemo mozda na licu mesta, mozda unapred....ali sad bar imam utisak da stvarno za mesec dana idem na odmooor :D

Dobar dan i od mene...ja jos kod mojih na Kosovu...nego da pitam posto ovde nema dr oetker zelatina,kakav je c zelatin?pitam vas ovde jer vas tu uvek ima a hitno mi je.....:)

Ja radila uvek sa onim sto je u roze kesici i ima nacrtan kuglof...dobar je, ali...kupim prosle nedelje dr Oetker i odusevim se...jeste da se brze steze, ali sam dobila fondan kao one penaste bombone, prelep divan, mek, lagan, rastegljiv...tako da ima razlike, probaj, samo pazi, ima dve vrste dr Oetker zelatina, na jednom pise "brze steze" tako da nemoj taj da uzmes, vec onaj na kojem to ne pise...iste su kesice pa da se ne zabunis...;)
Inace radi se...samo malkice da vas vidnem...

Evo samo da vas ljubnem za laku noc. Jos nedelju dana i ja sam u Beogradu. Vracam se svojim obavezama.:cmok2:
Smehicu da sam znala da tako vracas kola ostavila bih ti moja:D
mašem i ja tebi...
A za kola... dok se ja ne motorizujem - primam sve. Na preglede, dijagnostiku, pranje i glancanje. I "aromatizovanje" (naručila danas paket onih mirisnih jelkica da imamo i u firmio... kad nekom treba ;)... a i ja da ne moram da ih jurim po pumpama :zcepanje:).
Naravno, malo se i vozikam... čisto da auto ne stoji :zcepanje: Sa i bez saobraćajne.

Dobro veče, da Vam se javim posle dužeg vremena. Bila malo sa mm kući na vikendu, da proslavimo treći put njegov rodjendan. Super je bilo, ali jako kratko. Ništa, doći ću ja još malo opet, ali ako bude moglo bez mm, da mogu i sa Vama nekima da se sretnem. Ne samo ovako virtualno. Al´ je bilo juče super vreme, a ovo danas za putovanje k´o stvoreno. U podne 17 C a uveče ovde kod nas u 18 h, 25 C. Šta se desi za nekih 400 km severnije. Odo da lalam, jer sam hronično nenaspavana od vikenda.

Evo i mene, masem posle 100 godina!!! Bila sam dve nedelje na odmoru i dinvo mi je bilo i mogla bi jos ihahahaj da ostanem ali mora i da se radi.... Ali iskoristila sam do poslednjeg sekunda, iz Crne Gore sam krenula vozom u nedelju uvece i na glavnoj zeleznickoj stanici sam bila u 10h a u 13h u kancelariji.
Tu sam vec 10-tak dana ali visim kod veterinara skoro svaki dan, pas prima neku infuziju koja ima funkciju dijalize i to traje 4 sata. A familija mi u Crnoj Gori, posto radim i ne vozim upregla sam nekoliko ljudi da ga vodi kod vetrinara pa ja posle posla preuzmem pa nas posle vracaju... sve u svemu "veselo", ali bar mu je bolje od toga.

Back