Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
...dobar dancic...evo i mene...
Radim pa samo da mahnem u prolazu...ljubac svima...
Slogi dobrodosla...
Radim pa samo da mahnem u prolazu...ljubac svima...
Slogi dobrodosla...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...qq bre, ja kad odem u moju banju, nema sanse da cu da vas vidim, namerno, hocu mozak da mi se odmori i od posla i torti i musterija i komsija i muza i dece i prljavih carapa i gacona i rucka i vecere i pijaca i fejsa i krste i interneta i televizora...bit cu kao pecinski coek![]()
...qq bre, ja kad odem u moju banju, nema sanse da cu da vas vidim, namerno, hocu mozak da mi se odmori i od posla i torti i musterija i komsija i muza i dece i prljavih carapa i gacona i rucka i vecere i pijaca i fejsa i krste i interneta i televizora...bit cu kao pecinski coek![]()
Zvacu te na mobilni...ili preko satelita![]()
I ja najviše vilom kad dodjem kuci dole u Bačku sma, bez mm i dece isto se ponašam. Ništa ne postoji, samo odmor i posete dragim prijateljima, zeleno dvorište i moja-komšijska kuca, koja pazi na mene preko dana a preko noći bdi i laje. Al´ je sve to super, ne može ga ništa zameniti i niko ne može da shvati, samo ja.
e o tom pricam...znaci, puna banja, a ja sama...sama i niko ne postoji, samo vreme i ja...
![]()
Bila sam sad kući sa mm, bilo je super, ali kad sam sama, onda je..................................................... Znaš o čemu pišem.
Dobro vece i od mene , ja evo VAAATRENO krstenje
danas pravila mladenacku + 3 za goste i eno ih sve u friziderima a sutra dekoracija,nesmem jos da se radujem dok ne prodje sve i dok ne cujem utiske,ali vama eto moram da javim![]()