Znas kako, skroz te razumem, i ja sam ovde sa vama videla za to da se kradu slike, i bas sam skoro videla Dacine i Potine i bas sam htela da objavim, a vidim da je Daca vec reagovala. Jesam prozvana, svasta si mi napisala, ali ja ne znam kako to da uradim. Pozvala sam tu osobu za prijatelja, kazem ti vidim da je to iz moje okoline, pokusacu da saznam, ali kako ja da dokazem?! Vidis da nisam pobegla (imam los internet) nisam se sakrivala, kulirala, bezala od odgovora, pa ja bih izbrisala sve to profile, ovde se ugasila, prijavila pod drugim imenom, krila se..nemam potrebe Stefanelli.. organizovacemo se, slacemo poruke, pokusacu sve sto mogu. Nemoj molim te vredjati, nisam bezobrazna, pa Bog je gore, gleda..takva sam odoba..mlada sam, optimisticna, ne bih radila nekom nesto iz inata! Ja ne mogu da verujem da imaju i moje torte u albumu. Meni je smesno da neko ukrade moju sliku, zaista! Mozda bas iz razloga sto me zna ta osoba, mada ja sam se na ovu teritoriju doselil, malo ljudi znam, ovde sam se udala, muz mi takodje nije odavde ovde su kupili kucu kad su prodali stan..bla, bla..zelim sve da napisem, da se sve zna..zati je mozda i bolje javno. Ne zelim da se krijem, da ti saljem pp..predlozile su mi dve osobe odavde da te pozovem..ne znam kako i sta ti zelis..za svaku sam saradnju, ucinicu ono sto mogu budi sigurna.