PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
heej tamo je super,mi bili i prosle i ove godine,super je...
E sad kad si i ti rekla, samo da uštelujem slobodan dan i odh buć, buć

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heej tamo je super,mi bili i prosle i ove godine,super je...
Hehehe... Kad sam znala da ćeš se ti javiti na pomen golfa
Ja ga nikad ne bih birala (kao ni jedan nemački auto, uostalom), ali da radi - radi. I da je pouzdan i racionalan - jeste.
A sve je to stvar ukusa, iskustva (našeg ali često i onih kojima verujemo), često i sentimenta.
Jedan od naših majstora (odličan mehaničar) ima istog tog dizela kao moja drugarica i kad je počeo da radi kod nas, nije prestajao da ga hvali.
Od kad je malo više u kontaktu sa francuskim vozilima, polako se ućutao a sad je u fazi: "Da mi je da ga zamenim!"
Pogodi koji je njegov izbor!![]()
Dobar dan i od mene...ja jos kod mojih na Kosovu...nego da pitam posto ovde nema dr oetker zelatina,kakav je c zelatin?pitam vas ovde jer vas tu uvek ima a hitno mi je.....![]()
mašem i ja tebi...Evo samo da vas ljubnem za laku noc. Jos nedelju dana i ja sam u Beogradu. Vracam se svojim obavezama.
Smehicu da sam znala da tako vracas kola ostavila bih ti moja![]()
Devojke, samo da vam mahnem, pa evo me opet za desetak dana...Zahvaljujući princess, domaćica noćas ranije kreće, i sutra će ranije videti more...Princezo, i ovako javno, hvala od srca...![]()
Ma ja samo da ti ne okasniš na moreDevojke, samo da vam mahnem, pa evo me opet za desetak dana...Zahvaljujući princess, domaćica noćas ranije kreće, i sutra će ranije videti more...Princezo, i ovako javno, hvala od srca...![]()