KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovu scenu treba da vidite (blesava je toliko da moram da je podelim ;)).
Hitno nam trebaju pare na računu... dva automobila se završavaju, račun svakog od njih dovoljan da pokrije ono što nam treba, znači treba skoknuti do banke i uplatiti. Ali...
Onaj koji je gotov stoji ispred - gazda ne može po njega da dođe pre 17:30 (platni promet u to doba već neće raditi).
Vlasnik drugog automobila je tu, čeka, ali se majstorima nešto zablokiralo kod dijagnostike i neće da ga puste dok ne izađu svi podaci.
Računi tj. predračuni napravljeni, samo treba da pritisnem dugme i naplatim. Al' prvo da auto izađe iz radionice :zcepanje:
Mislim... meni je stvarno smešno :zcepanje:

Cao. Evo samo da vas pozdravim sa dalekog severa. Ovde divno vreme. Uzivam. Kisa ponekad pljusne samo da sve opere i potera pecurke da bolje rastu a mi onda brze bolje u sumu. Ostalo je jos desetak dana odmora pa onda opet na svakodnevne obaveze. Ali ako napunila sam baterije pa ce biti lakse.
Sutra opet idemo na selo. Brat ce loziti banju - to je nesto tipa nase saune samo mnogo bolje pa cemo uzivati uz vince i rastilj.
Ljubim vas sve pa se od nedelje opet cujemo

Uživajteeee!!! :cmok:

Dobro veče :). Malo da procunjam po forumu, pa po netu, pa ću na lalanje. Sve završili, isporučena torta,malo šetala sa mojim muškima, oni se ponovili,a ja nisam ništa. Svuda kao sniženja, ali meni ništa da zapadne za oko.Uh postala sam težak probirač...
A Vi kako ste?

`bro vece.. mi smo danas imali goste, pa smo pijuckali pivo (ali samo sa ukusom limuna):D:D, pa smo otisli u setnju, vodili Strala na klackalice, ljuljaske, pa onda na sladoled i limunadu..i uhhhh..evo me sad leskarim :zcepanje: Muski zaspali, pa cu i ja jos malo da sagledam Sve za ljubav bar, ne mogu k`o kokoska da legnem! Uh ne pamtim otkad nisam legla pre 12h qq :lol:

I ja sam poranila u 8:30h sam ustala (to je za mene spavalicu bas ranoooo:zcepanje::zcepanje::rumenko::rumenko:) Dosli u Obr..mm da pomogne zetu sa kupusom i jos nekim poslom u plasteniku... a inace nije mi se dalo da sinoc zaspim ranije! Tako mi i treba kad blejim i gledam u TV, i sin mi se probudio u 00h i teraaaaj do 3:30h jutros... sad mi se bas spavaaaaaa :zzzz:

Drage moje izvinjavam se mnogo sto se dugo,dugo nisam javila -mesecima ali imam opravdan razlog postala sam i treci put mama:heart: 04.07.2011 sam rodila jednu preslatku devojcicu Milicu :D VELIKI POLJUBAC ZA SVE VAS OD MENE I MOJE DECICE:heart::heart::heart:

Imaš najlepše opravdanje na svetu!!! Divna vest!!! Neka su ti živa i zdrava i napredna dečica. Želim vam svu sreću ovog sveta. Puno poljubaca tebi i tvojoj porodici :cmok:

Dobro veče društvo :). Bila u mojoj vampir smeni, posla nenormalno, bez prestanka sam pričala 8 sati. Pa posle završavala nešto kod knjigovodje, banka, pošta. pa čekala ove iz City Expresa. A onda sam se komirala od umora i odremala jednu turu od 2 sata, da se malo vratim u život.
I moram da se pohvali, večeras sam dobila poklon od moje forumske drugarice, malog Pokoya.Čak nisam ni išla po njega, nego mi je donet do kuće.
Draga hvala ti puno :cmok:

Hmmm..ovde nikoga za dobro jutro?!! Pa dobro..oprosteno vam je -vikend je! Uzivajte drage moje.. :D Od mene dobro jutro, dobar dan i dobro vece.. a laku noc cu vam pozeleti veceras.. a sada idem u Banju Vrujice da malo uzivam..ne mozemo da se kupamo (a planirali smo) jer ovo vreme ne dozvoljava.. ali to nam nece pokvariti plan da se prosetamo malo po banji, i naravno da dan provedemo u luna parku (Stralovoj drugoj kuci) :zcepanje:

Back