KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...evo mene...rano bilo da vam ja pozelim dobro jutro, nisam ni spavala:mrgreen:
Kad sam sve zavrsila, otisla na posao, odradila dan, ali sam imala utisak da sanjam, cak sam i jednom kupcu nesto smesno rekla, znate ono kada mozak hoce jedno, a usta govore drugo:zcepanje:
E dodjoh kuci, cekam neke zenice za dodju da izaberu torte, ostale isporucene:worth:
A onda...laku noc:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
PS
Ko me pipne mrtav je:mrgreen:

...evo mene...rano bilo da vam ja pozelim dobro jutro, nisam ni spavala:mrgreen:
Kad sam sve zavrsila, otisla na posao, odradila dan, ali sam imala utisak da sanjam, cak sam i jednom kupcu nesto smesno rekla, znate ono kada mozak hoce jedno, a usta govore drugo:zcepanje:
E dodjoh kuci, cekam neke zenice za dodju da izaberu torte, ostale isporucene:worth:
A onda...laku noc:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
PS
Ko me pipne mrtav je:mrgreen:
... A u međuvremenu bi mogla da nam postaviš slikice onog što si noćas radila ;)
:ceka:

Ko se umorio da malo odmori...:)
Hvala.
Evo, ja ću! Bar vizuelno...
Sad baš nešto mislim kako sam blesava: Idem sutra do Novog Sada kod drugarice (da iskoristim onaj autić do kraja - sutra mi se drugarica vraća sa mora, pa ja vraćam auto... uredno opran, usisan, uglancan, namirisan... ispregledan, doliveno ulje, tečnost za pranje stakla i sve što treba :)) sa posla sam došla bilo već skoro 20h :roll: i umesto da se izvrndačim i odmaram - ja mesim kroasane da joj ponesem :dash:. mislim... ne hvalim se kako sam "dobra" - kroasani se jedu i meni... pa je to dobra prilika da ih pravim... već baš mislim o toj tvojoj leželjci... i kako bih, da sam pametna - odmarala (noćas sam legla oko tri... bila malo u provodu :cool:).

E sad sam gledala neke slike kompleksa bazena u Surduku.Kako je lepo, da mi dodje da se sutra spakujem i bućnem.mada već imam isplaniran dan, ovome ću da se posvetim prvi slobodan dan.
Upravo smo došli iz šetnje i ja se ponovila.Kupila sam sebi sandale, ultra šik, ludilo... Doduše tako sam se razmišljala da li da ih uzmem ili ne...Ali su me moji nagovorili

pih!lepo sam mogla da odspavam jos...rekli docice po tortu u 9h, nose na svadbu....i ja sta cu - ustala u 8h:D..sad zovem..kazu 12h joooj :(
al dobro - od mene dobro jutro...odoh da maltertiram momke da ustanu, dosta im je bilo :D

Dobar danchic...
Za mene i belu radu...da prilegnemo posle rucka...a onda butj...
lightbox_602715758123272100000.jpg

Evo i nas.Stigli iz Novog Sada, svratili na ručak, a sad jedna nes kafica.Nigde ne prave tako lepu nesicu ko što to moj mužić napravi. Posle jedna tortica za sutra da se dekoriše i to je to od vikenda.
I upravo sam se oduševila mojim mezimčetom na četiri 4 točka.bez divljanja,čitaj penzionerska vožnja :). Na100 km potroši 4.89 l bezolovnog. A šta kažete na to :) ?

Kad smo kod potrošnje goriva javno priznajem da o tome ne vodim mnogo računa jer uvek vozim tuđ (čitaj: bratov) auto, pa on kavaljerski uvek daje pun rezervoar (i bezobrazno dobije prazan :cool:), ali me oduševio drugaricin stari golf (koji mi se, inače, po malo čemu dopada, ali odlično služi svrsi). Bio je kod mene 10-tak dana, vozikala sam se poprilično, dva puta bila do Novog Sada i jednom do Beograda - kazaljka pokazivača jedva da se pomerila. Sipala mu ukupno 20litara (i to najjeftinijeg i najsmrdljivijeg dizela) i pokazuje više nego u momentu kad sam ga preuzela!
Al' što smrdi... ekologijo, evo nas! :zcepanje:
Inače, njega i ne možeš da voziš drugačije nego - penzionerski.

Ja najviše na svetu volim golfa. :heart: Samo, mi ne vozimo dizel automobile, pa ovaj naš, iako dobrano punoletan, još uvek je ljuta zmija na putu. I kada god sam u prilici da biram između njega i oktavije, uvek biram njega. Ali ja vozim penzionerski, ne znam kakav auto da imam.

I da, dobar dan. :D Ugrejalo danas. Idem kod kozmetičarke i frizerke, pa sam opet tu doveče.

Hehehe... Kad sam znala da ćeš se ti javiti na pomen golfa :ok:
Ja ga nikad ne bih birala (kao ni jedan nemački auto, uostalom), ali da radi - radi. I da je pouzdan i racionalan - jeste.
A sve je to stvar ukusa, iskustva (našeg ali često i onih kojima verujemo), često i sentimenta.
Jedan od naših majstora (odličan mehaničar) ima istog tog dizela kao moja drugarica i kad je počeo da radi kod nas, nije prestajao da ga hvali.
Od kad je malo više u kontaktu sa francuskim vozilima, polako se ućutao a sad je u fazi: "Da mi je da ga zamenim!" :zcepanje:
Pogodi koji je njegov izbor! :zper:

E sad sam gledala neke slike kompleksa bazena u Surduku.Kako je lepo, da mi dodje da se sutra spakujem i bućnem.mada već imam isplaniran dan, ovome ću da se posvetim prvi slobodan dan.
Upravo smo došli iz šetnje i ja se ponovila.Kupila sam sebi sandale, ultra šik, ludilo... Doduše tako sam se razmišljala da li da ih uzmem ili ne...Ali su me moji nagovorili

heej tamo je super,mi bili i prosle i ove godine,super je...

Back