unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
Meni danas uopste nije dan....sve mi je islo naopako,jako sam iznervirana i neraspolozena....
pa draga sta bi sad? opet krenulo nesto na lose?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni danas uopste nije dan....sve mi je islo naopako,jako sam iznervirana i neraspolozena....
Ako ti je za utehu i ja sam nervozna celi dan.....iz raznoraznih razloga,kad ne ide,ne ide
jos moram i pasose za decu da vadim,putujemo krajem meseca,mislila sam da se bar nesto promenilo po pitanju guzvi i cekanja za broj ispred supa u 4-5 ujutru,ali nije,g-din u supu mi kaze dodjite u 5,necete otici zavrsena posla
jos pitam imaju li deca prednost,kazu ne cekaju deca,cekate vi za njihoni dodju na zakazan termin
dobro jutro ispijena kafa naravno sa vama ,devojke drzite mi palceve, danas startujem sa tortama za subotu, prvi put za godinu ipo dana da imam tu kolicinu, 1 mladenacka,1 kumovska,2 obicne uhvatila me trema ali sta je tu je za ove obicne se ne sekiram, ni za kumovsku ali za mladenacku......
dobro jutro ispijena kafa naravno sa vama ,devojke drzite mi palceve, danas startujem sa tortama za subotu, prvi put za godinu ipo dana da imam tu kolicinu, 1 mladenacka,1 kumovska,2 obicne uhvatila me trema ali sta je tu je za ove obicne se ne sekiram, ni za kumovsku ali za mladenacku......