KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro vece...
Citam vase postove...zao mi je...meni danas onako, fin dan...
Guzvica na poslu, pa sad je sezona...sutra se startuje kod mene sa tortama...
Zelim vam dobru noc, nekom radnu, nekom odmornu...oni koji idu da pavaju neka lepo sanjaju...
littlebabysleepingonthe.jpg

Ako ti je za utehu i ja sam nervozna celi dan.....iz raznoraznih razloga,kad ne ide,ne ide
jos moram i pasose za decu da vadim,putujemo krajem meseca,mislila sam da se bar nesto promenilo po pitanju guzvi i cekanja za broj ispred supa u 4-5 ujutru,ali nije,g-din u supu mi kaze dodjite u 5,necete otici zavrsena posla :(
jos pitam imaju li deca prednost,kazu ne cekaju deca,cekate vi za njih :( oni dodju na zakazan termin

Jesi videla onu foru sa naručivanjem brojeva preko neta?

dobro jutro ispijena kafa naravno sa vama ,devojke drzite mi palceve, danas startujem sa tortama za subotu, prvi put za godinu ipo dana da imam tu kolicinu, 1 mladenacka,1 kumovska,2 obicne uhvatila me trema ali sta je tu je za ove obicne se ne sekiram, ni za kumovsku ali za mladenacku......

dobro jutro drage moje ....evo i ja ispijam svoj kafidzik i posle na strumf...iako je sezona godisnjih odmora nakupilo se nesto tortilja .......i ja brojim dane do godisnjeg .....jos dve nedelje i stizem.......a kuca mi u potpunom haosu puz nikako da zavrsi krecenje.....uzas...odo zenskici dragi ....zelim vam lep i uspesan radni dan....ljubac

Cao. Evo samo da vas pozdravim sa dalekog severa. Ovde divno vreme. Uzivam. Kisa ponekad pljusne samo da sve opere i potera pecurke da bolje rastu a mi onda brze bolje u sumu. Ostalo je jos desetak dana odmora pa onda opet na svakodnevne obaveze. Ali ako napunila sam baterije pa ce biti lakse.
Sutra opet idemo na selo. Brat ce loziti banju - to je nesto tipa nase saune samo mnogo bolje pa cemo uzivati uz vince i rastilj.
Ljubim vas sve pa se od nedelje opet cujemo

Back