o vlada
Primećen član
- Poruka
- 616
Dobar dan, i meni je hladno ovih dana. Evo jedne slicice da Vas malo ugreje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NOOOOLEEEEEE TI SI KRALJ!!!!
PRIDRUZUJEM SE .......TOOOOOOOOOOOOOOOOO NOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Јао тако ми је жао!Немам речи!Ljudi ubicu se. Upravo mi je cela torta zavrsila na podu. Krenula da je stavim u frizider i buppp ona mi ispala iz ruku.
Uzas., a nemam snage da pravim sad drugu. Sreca pa je za moje goste pa ako se posle toliko godina braka obrukam nije strasno. Sutra imam gomilu posla i neznam da li cu stici
Ljudi ubicu se. Upravo mi je cela torta zavrsila na podu. Krenula da je stavim u frizider i buppp ona mi ispala iz ruku.
Uzas., a nemam snage da pravim sad drugu. Sreca pa je za moje goste pa ako se posle toliko godina braka obrukam nije strasno. Sutra imam gomilu posla i neznam da li cu stici
Od srca Vam želim srećnu godišnjicu braku, da više uživate u svakoj sledećoj godini, da ste srećni, zdravi i zadovoljni, da sa manje rade imate mnogo više para, Naravno Iliji srećan rodjendan i sve najbolje!Evo samo da se javnem. Ustala jutros u 4h i napravila drugu torticu. Gosti nebi zamerili ali bi mm sigurno prokomentarisao da za druge sve uvek bude besprekorno a kada je za kucu moze kako bilo
Cera me je spasila jer mi je sredila da slavlje organizujem u klubu koji pripada teniskim terenima gde ona radi pa se barem necu nervirati oko sredjivanja kuce nego cu to ostaviti za sutra. Ostaje samo da zavrsim sa slanisima i sve aranziram.
Hvala na moralnoj podrsci. Jaco nemoj me tuci, jos malo pa odoh na odmor.
I ja tako mislim... Samo moram još gazdu da ubedim u toe pa shefice svaka cast, zasluzila si![]()