KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
attachment.php
[/IMG]
Dobar dan, i meni je hladno ovih dana. Evo jedne slicice da Vas malo ugreje.

:dash::dash::dash: Ljudi ubicu se. Upravo mi je cela torta zavrsila na podu. Krenula da je stavim u frizider i buppp ona mi ispala iz ruku. :dash::dash::dash: Uzas., a nemam snage da pravim sad drugu. Sreca pa je za moje goste pa ako se posle toliko godina braka obrukam nije strasno. Sutra imam gomilu posla i neznam da li cu stici

:dash::dash::dash: Ljudi ubicu se. Upravo mi je cela torta zavrsila na podu. Krenula da je stavim u frizider i buppp ona mi ispala iz ruku. :dash::dash::dash: Uzas., a nemam snage da pravim sad drugu. Sreca pa je za moje goste pa ako se posle toliko godina braka obrukam nije strasno. Sutra imam gomilu posla i neznam da li cu stici

:sad2:pa desva se, ali...ako gosti dolaze samo zbog torte onda neka i ne dolaze...
A ti bre odmori malo, e jesi za batine i to one debele batine...:rtfm:

Dobro jutro drage moje... nije me bilo par dana, ali polako iscitavam propusreno...bila sam u nekoj guzvici, prvo sredjivala neke visnje, pa ovih dana torte, sada da zavrsim jednu pre posla, pa onda jednu kada dodjem sa posla i to bi bilo to a onda uzivancija :whistling:

Evo samo da se javnem. Ustala jutros u 4h i napravila drugu torticu. Gosti nebi zamerili ali bi mm sigurno prokomentarisao da za druge sve uvek bude besprekorno a kada je za kucu moze kako bilo:(:(
Cera me je spasila jer mi je sredila da slavlje organizujem u klubu koji pripada teniskim terenima gde ona radi pa se barem necu nervirati oko sredjivanja kuce nego cu to ostaviti za sutra. Ostaje samo da zavrsim sa slanisima i sve aranziram.
Hvala na moralnoj podrsci. Jaco nemoj me tuci, jos malo pa odoh na odmor.

Evo samo da se javnem. Ustala jutros u 4h i napravila drugu torticu. Gosti nebi zamerili ali bi mm sigurno prokomentarisao da za druge sve uvek bude besprekorno a kada je za kucu moze kako bilo:(:(
Cera me je spasila jer mi je sredila da slavlje organizujem u klubu koji pripada teniskim terenima gde ona radi pa se barem necu nervirati oko sredjivanja kuce nego cu to ostaviti za sutra. Ostaje samo da zavrsim sa slanisima i sve aranziram.
Hvala na moralnoj podrsci. Jaco nemoj me tuci, jos malo pa odoh na odmor.
Od srca Vam želim srećnu godišnjicu braku, da više uživate u svakoj sledećoj godini, da ste srećni, zdravi i zadovoljni, da sa manje rade imate mnogo više para, Naravno Iliji srećan rodjendan i sve najbolje! :)

Bravo kiti...Ja sam tu, za nepoverovati u koje doba...Ali...

Zvoni mi oko pola 7 mobilni, zove žena da naruči tortu. Detetu je sutra rođendan. Nemojte me odbiti, rekli su mi da su vam torte sjajne, bla, bla bla....A ja danas:
- tri puta bila na bostanu
- istovarala sa Draganom žito, jer je trebalo određenu količinu da odnese na silos
- utovarala sa njim to isto žito, jer na silosu nisu hteli da mu prime, pa pošto je nosio na drugu stranu, tovarili da odnese što više, jer šta će nam kod kuće
- ispeglala gomilu veša iza koje sam se mogla sakriti
- kuvala ručak

I onda ona zove. I naravno da je ne odbijam, jer to je možda jedina torta koju ću napraviti ovog meseca, ali pitam ja vas, o čemu je ona mislila juče i preključe, i danas ceo dan, do pola sedam večeras, ako ne o trećem rođendanu svog deteta?

Što bi Jaca rekla, svega ima u božijoj bašti...

Do`ro jutro!
qq, qq pa gde ste bre zene?
Nema ni teta Ire...pa dobro zemska proslavljala godisnjicu jednom, pa dok je razjurila goste, proslavlajla drugi put:zper::cool::whistling:
Zelim vam lep dan, a ja odoh na posao...
PS
Domacice, takav je zivot nas umetnika:lol::lol::lol::cmok2:

Back