KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
opet nisam stigla 3 dana da provirim ovde pa dok sam sve iscitala..... proslo mnogo vremena.
Mislim da svi znate da imam i psa i macku u stanu i mislim da im nista ne smeta. Ali imam veliki stan (90kvadrata) i pas je srednje velicine i uzivamo sa njima, smao su vec matori - o tome ne smem ni da razmisljam.
A moram da s pohvalim - danas sam kupila 3 kupaca kostima za 1000din (ukupno). Ja inace za kupace nikada ne dajem mnogo para jer mi obincno traju jedno sezonu ali bas ovoliko malo para da dam to mi se jos nije desilo. Prvo sam nasla na jednom mestu na snizenju neke zastarele tj. zaostale modele za po 500 din i uzmem jedan. Na drugom mestu sam odabrala neki za koji sam milsila da kosta 800din a ispostavilo se da ej 500 i da uz njega ide gratis kupaci, klasican bikini ali njega nisu imali u mojoj velicini pa ce ga dobiti devojka moga brata.
Bas sam se raspisala, ali tako ja nema me danima pa da nadoknadim ;)

Lep provod nasim Marcetama od srca zelim.Uzivajte u zasluzenom odmoru sa vasom decicom:cmok::cmok::cmok::cmok:
Dobro vece drage moje..sta mi radite ? ja ceo dan skitala sa svojom porodicom .Trosilo se malo para na sitnice.Kupila sebi jedan obicni rucni mikser .U ponedjeljak idem za Sarajevo pa bih pozvala Jacu023 da mi pravi drustvo ,posto je izrazila zelju da bi volela da ide ;););).Otvorena je prodavnica sa opremom za poslasticarstvo i priborom za fondan i slag .Podnecu vam izvestaj kad se vratim koje su cene i sta sve imaju u ponudi .Gledala sam na njihovom sajtu ima svega .Pozdrav od jace :bye::bye::bye:

Evo pravim pauzu od posla i sela da sa vama popijem kaficu.
Ja se sve cudim sto je ovako zahladnelo a ono Marcete kooonacno otisle na odmor :D:D
Nadam seda ce im to odsad preci u redovnu praksu jer neke stvari se nikad ne vracaju. Zelimj im da maksimalno uzivaju jedno u drugom i u svojoj preslatkoj decici.
Ja juce kuvala dzem od kajisija. Konacno zavrsila. Do puta ne radim nista vise od zimnice.
Danas imam jos gomilu posla a i sutra prepodne ali zato uvece uzivancija sa drustvom.

Dobro jutro .Sunce vec odavno ogrejalo ,ali je prohladno za ovo doba godine .Kod mene zastoj na poslu pa mogu da gluvarim.Figurice bih trebala da pravim al mi se neda nesto nisam u radnoj formi.Sve vas pozdravljam i lepo provedite ostatak dana :lol::lol::lol::lol::lol:

Lep provod nasim Marcetama od srca zelim.Uzivajte u zasluzenom odmoru sa vasom decicom:cmok::cmok::cmok::cmok:
Dobro vece drage moje..sta mi radite ? ja ceo dan skitala sa svojom porodicom .Trosilo se malo para na sitnice.Kupila sebi jedan obicni rucni mikser .U ponedjeljak idem za Sarajevo pa bih pozvala Jacu023 da mi pravi drustvo ,posto je izrazila zelju da bi volela da ide ;););).Otvorena je prodavnica sa opremom za poslasticarstvo i priborom za fondan i slag .Podnecu vam izvestaj kad se vratim koje su cene i sta sve imaju u ponudi .Gledala sam na njihovom sajtu ima svega .Pozdrav od jace :bye::bye::bye:

:worth::worth::worth:uzmi me, uzmi me, uzmi me...
Vrlo rado bih posla sa tobom na put...ali:evil:obaveze zovu.
Pozdravi ti meni Sarajevo i reci mu da ce ga Jaca obici kad tad.;)
Tebi i tvojoj porodici zelim lep boravak u Sarajevu.
Dobro jutro svima ostalima, sad sam ustala:rumenko:
Ne znma sta mi je ovih dana, kao uspavana lepotica sam:think:
Odoh do pijaca malo da prosvrljam, volim da prosetam ujutru, pa da spremam mojim momcima i meni ruckic.
Ljubim vas i lep dan vam zelim:heart:

moji jos spavaju :D doduse ako se Felix pita on i ne bi..od jutros kao da si mu zamenio baterije samo skace po nama..bez obzira na to dragi odoleva i cvrsto je odlucan u nameri da jos spava cini mi se hahahah...odoh da ga maltretiramo da ustane haahah :D
'jutro :D

Dobro jutro drage moje...nije me bilo ali redovno vas pratim,zdravstveni problemi polako prolaze, bicu ja dobro...i ja sam malo pre ustala pijem kaficu i iscitavam propusteno.Onima koji su na odmoru lep odmor,onima koji tek trebaju da idu srecan put,nadam se da cu se u buduce vise druziti sa vama:D

dpbro jutroi od mene. Ja jednom u dto godina i izadjem u neki nocni provod i sinoc sam legal posle 3 a bas jutros me telefon u 10:30!!!!!! Inace, danima se nije cuo.
uzivajte, ja idem malo da se oporavljam:)

Back