daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
e bas mi je drago da cujem da marcete odmaraju i uzivaju,zasluzili su,lep odmor vam zelim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav od Marceta sa jedne prelepe terase restorana na obali moooora (gde imaju wireless)
Uzivamo i za vas, da znatei sve vas ljubimoooo
![]()
Pa kad mi nedosledni gosti kojima je slatka - ruše pedagogiju!ja sam se i uverila i mada stalno slusam kako se Doni pridikuje, jer jedna lepo vaspitana kuca ne radi takve stvari, ona nece da slusa pa to ti je
Pozdrav iz mog vetrovitog Beckereka...![]()
Lep provod nasim Marcetama od srca zelim.Uzivajte u zasluzenom odmoru sa vasom decicom
Dobro vece drage moje..sta mi radite ? ja ceo dan skitala sa svojom porodicom .Trosilo se malo para na sitnice.Kupila sebi jedan obicni rucni mikser .U ponedjeljak idem za Sarajevo pa bih pozvala Jacu023 da mi pravi drustvo ,posto je izrazila zelju da bi volela da ide.Otvorena je prodavnica sa opremom za poslasticarstvo i priborom za fondan i slag .Podnecu vam izvestaj kad se vratim koje su cene i sta sve imaju u ponudi .Gledala sam na njihovom sajtu ima svega .Pozdrav od jace
![]()