.Ljuba.
Zainteresovan član
- Poruka
- 354
Dobro vece,mislim isto kao Daca 011,moji klinci dobili morsko prase juce,svi se angazovali koliko ce ih to drzati videcemo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se ovde javi dobrovoljac koji ce pruzati azil kuci kad smo mi na putu mozda i razmislim![]()
Možeš da počneš sa razmišljenjem.samo vi torocite,naravno da nisam obecala,znaju moja deca sta su obecanja i da ja svoja ispunjavam.Po meni torte i kuce ne idu zajedno nazalost a i karakter mi je takav da kad bi mi usao u stan ja bih bila najpopustljivija prema njemu i znam da nema sanse da ima zabranjene zone u kuci,ali isto tako moja deca znaju da mogu da me vrte kako oni hoce tako da ce vreme pokazati svoje,mnogo kockica tu jos treba da se slozi.ako se ovde javi dobrovoljac koji ce pruzati azil kuci kad smo mi na putu mozda i razmislim
![]()
daca_011:Po meni torte i kuce ne idu zajedno
Pa mi i nećemo da mešamo kuce i (u) torte! Taman posla!daca_011:Po meni torte i kuce ne idu zajedno
Pa mi i nećemo da mešamo kuce i (u) torte! Taman posla!![]()
Ma jeste... al' mnogo se, bre, linja!Ja bih Donu stavila u tortu...mnogo je sjatka![]()
Ma jeste... al' mnogo se, bre, linja!
E... a zamisli one "američke" torte kad iz njih iskaču plavuše... pa umesto plavuše - Dona. Sa sve pramenovima poddlake koji lete okolo![]()
ja mrtva umorna sad dosla sa posla.Juce proslavili cerki 10ti podjendan.Boze kako vrijeme leti vec velika.Sta mi vi radite vidim da se lijepo druzite.Ja se nerviram oko mojih slika nesto opet nemogu da ih postavim![]()
Hehehe.......
Vidim ovde se vodi diskusija o kucnim ljubimcima. Ja obozavam pse i ponekad pruzam azil drugaricinom kucencetu dok je na odmoru ali definitivno smatram da kuce nije za stan. Da imam kucu odmah bi nabavila nekog takvog ljubimca nalik Doni. Mislim da je to i za kuce velika muka sem ako nije neko od onih malih koji su i odgojeni za kucu.
.....
Hehehe...
O svemu ovome popričaj sa Donom.
Mislim... i ja pokušavam da joj objasnim da joj je lepše u dvorištu i da nije dobro za nju da bude zatvorena... al' nikako da mi poveruje![]()