KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
samo vi torocite,naravno da nisam obecala,znaju moja deca sta su obecanja i da ja svoja ispunjavam.Po meni torte i kuce ne idu zajedno nazalost a i karakter mi je takav da kad bi mi usao u stan ja bih bila najpopustljivija prema njemu i znam da nema sanse da ima zabranjene zone u kuci,ali isto tako moja deca znaju da mogu da me vrte kako oni hoce tako da ce vreme pokazati svoje,mnogo kockica tu jos treba da se slozi.:)ako se ovde javi dobrovoljac koji ce pruzati azil kuci kad smo mi na putu mozda i razmislim
:)
Možeš da počneš sa razmišljenjem.
Javio se! :)

Poslednja izmena:
ja mrtva umorna sad dosla sa posla.Juce proslavili cerki 10ti podjendan.Boze kako vrijeme leti vec velika.Sta mi vi radite vidim da se lijepo druzite.Ja se nerviram oko mojih slika nesto opet nemogu da ih postavim:bye::bye:

ja mrtva umorna sad dosla sa posla.Juce proslavili cerki 10ti podjendan.Boze kako vrijeme leti vec velika.Sta mi vi radite vidim da se lijepo druzite.Ja se nerviram oko mojih slika nesto opet nemogu da ih postavim:bye::bye:

...sad u krpe na lalanje...
Duso moja, cek da vidis kako ce da brzo prodju i onih drugih deset, dok trepnes a ispred tebe stoji zena, a ne vise devojcica:heart:

ako se ovde javi dobrovoljac koji ce pruzati azil kuci kad smo mi na putu mozda i razmislim

Kao da si mi procitala misli, danas sam htela jos nesto napisati, ali pomislih mnogo sam i ovako rekla necu da dolivam ulje na vatru, :mrgreen: ali kad si se javila, sa`cu kazem sta sam pomislila: :lol: Ja cu ti biti blizu sad, pa kad putujete, a ti kucova kod mene u goste... Kod mene u srcu, u kuci, u dvoristu ma svuda mesta koliko hoces za zivotinjice! Tako daaa... ti razmisli, a azil poceo sa radom, mos` biras Barajevo il` Zrenjanin, kako ti volja :zcepanje:

Dobro jutro. Ja se danas uspavala. Posle neznam koliko vremena spavala do 7h. A bas mi je trebalo. Danas laganica pa mogu da odmaram i pravim planove za ponedeljak.
Vidim ovde se vodi diskusija o kucnim ljubimcima. Ja obozavam pse i ponekad pruzam azil drugaricinom kucencetu dok je na odmoru ali definitivno smatram da kuce nije za stan. Da imam kucu odmah bi nabavila nekog takvog ljubimca nalik Doni. Mislim da je to i za kuce velika muka sem ako nije neko od onih malih koji su i odgojeni za kucu. Ja to i ne racunam u kucice. Veliki pas treba da ima dvoriste i sirinu da se istrci jer je tek onda onaj pravi. Mnogo mi je drag I Stefanelin ljubimac. Bolje vaspitano kuce odavno nisam videla.
Ljubim vas i zelim vam lep dan:cmok2:

Hej drugariiiiii.. :)

Sa koncerta izvesta ja nema jer smo otisle posle 15 minuta, "pustili" su na tribine (montazne) jos 200 ljudi minimum i kad je poceo koncert i ljudi da mrdaju krene konstrukcija da se ljulja najstrasnije...Mina i ja sidjemo dole kad ono totalno rasulo, ljudi su se peli cak i na samu konsrtukciju, uzas jedan jer su im obezbedjenje bile devojke od 18-19 godina i penzioneri...Malo smo se zezale kad smo sisle ali nismo mogle u parter, tj. nisam smele od guzve...Eto naseg provoda! :(

A nekom je verovatno bilo sjajno...:D

....
Vidim ovde se vodi diskusija o kucnim ljubimcima. Ja obozavam pse i ponekad pruzam azil drugaricinom kucencetu dok je na odmoru ali definitivno smatram da kuce nije za stan. Da imam kucu odmah bi nabavila nekog takvog ljubimca nalik Doni. Mislim da je to i za kuce velika muka sem ako nije neko od onih malih koji su i odgojeni za kucu.
.....
Hehehe...
O svemu ovome popričaj sa Donom ;).
Mislim... i ja pokušavam da joj objasnim da joj je lepše u dvorištu i da nije dobro za nju da bude zatvorena... al' nikako da mi poveruje :zcepanje:

Hehehe...
O svemu ovome popričaj sa Donom ;).
Mislim... i ja pokušavam da joj objasnim da joj je lepše u dvorištu i da nije dobro za nju da bude zatvorena... al' nikako da mi poveruje :zcepanje:

:rotf::rotf::rotf:ja sam se i uverila i mada stalno slusam kako se Doni pridikuje, jer jedna lepo vaspitana kuca ne radi takve stvari, ona nece da slusa pa to ti je:lol::lol::lol:
Pozdrav iz mog vetrovitog Beckereka...:heart:

Back