KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
draga domacice,apsolutno znam o cemu pricas i skroz ti je svaka na mestu...moju majku je moja baka ucila da ne laze,ne krade,ne pozeli tudje,ne zavidi i ne cini svesno zlo i uvek je govorila i ona i moja majka ako na ovom svetu nema veceg zla od njenog rada na dan nekog sveca onda nek je lupi po svoj pravdi ovog sveta....sto bi rekli da treba da pazimo da u sebi ne nosimo vece grehe od rada na praznik...

Jaco, Ljubi ga majka je baš talentovan. Ima puno lepih, tehnički su predivne one sam dimom i cigaretama, sa minjom, a moji favoriti su:

228535,1266306238,1.jpg

228535,1214412305,6.jpg

Poslednja izmena:
Sve fotke su njegove...oni kad prihvate fotku, a jako su rigorozni, od npr danas 50000 primljenih fotki prime jako malo jer se maltene pod lupom sve gleda...
Za njegove fotke mogu reci slobodno da se moze nabrojati na prste koje nisu primljene.
To su fotke koje se kupuju uglavnom za casopise, znaci komercijalizovane pa se jedna proda i po 50 puta...
Inace ucestvovao je i ovde u nasem gradu na jednoj izlozbi i bio vrlo primecen kao mlad fotograf i pohvaljen na izlozbi...naravno majka bila pored njega:mrgreen:i rasla kao kvasac.
Na jos jednom sajtu ima prodaju fotki, ali tamo se vise glda onaj umetnicki dojam, sto bi rekli, e on to obozava...
Eto tako...izbrisacu i ja link da ne bi bilo problema...
Inace stigao je, javio se, sad mogu da miksiram na miru...srce je na mestu:):heart:

Poslednja izmena:
Evo ja ispratila mm na pecanje i pozavrsavala neke poslice. Sada uzivanje do sutra uvece kada se vraca. Retko se dogadja da mogu uzivati sama u kuci i razmahnuti se kako meni odgovara. Samo da nesto nepredvidjeno ne iskrsne.
Jaco neka je nasem mladom talentu otvoren put ka uspehu. I treba da budes ponosna jer je to najvecim delom tvojih ruku delo.

Dobro jutro drage moje ,Jaco sinu sve najbolje i puno uspeha,
imam jedno pitajce za vas,danas treba da berem visnje ima ih dostaaaaaaa ali ja neznam sta sa njima ,a mnogo su lepe i krupne pa vas molim za neki receptic isproban i da li moze od njih pekmez,ili dzem da se pravi, ja sam samo pravila kompot i sok ali moji nisu odusevljeni sokom bas nesto

Dobro jutro i od mene. I ja treba da oberem visnje,ali bas sam resila da cu ih u tegle i sok :) prosle god ih bilo malo pa smo ih samo stavili u zamrzivac .Verovatno i od njih moze neki dzem,ali ja nisam pravila,samo jagode,maline i pekmez od sljiva :) lep dancic svima zelim

Back