KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo vam jedna morska i od mene:
valdos-1.jpg

Dobro jutro . Evo konacno zavrsih sa visnjama. Jutros skuvala jos jednu turu slatka i kraj za ovu godinu ali sada cu na sednici morati da krijem ruke. Nisam naucila daradim u rukavicama i sada kuku lele. Pa jos kada mi djaci kazu da nisam oprala ruke :D
Maja se sada vec brcka na moru i neka joj zasluzeni odmor prodje sto lepse.
Unchi neka uziva blazena medju svojim brojnim muskarcima svih fela i rasa.
Ja jedva cekam da prodju jos ovih 18 dana pa i ja odoh na odmor. Jedva cekam.
Nego molila bi ove nase drugarice koje su eksperti na kompu da mi malo proguglaju i vide da li u Letoniji, prvenstveno u Rigi ima neka prodavnica ovih nasih zezalica. Ja cu sigurno da sve obidjem ali da mi nesto ne promakne. Hvala unapred.:cmok2:

Unčice, mnogo ti je lep novi drugar :heart:.
Al' zna Daca kad je moj rođendan, pa nek' pribeleži :zcepanje:.
Zato će Dona, ako Bog da, jednog dana imati bebe i onda će Fića dobiti drugara (samo nemoj da kažeš Daci... još ;))

Dete joj je odavno izrazilo zelju, sad u svom stancicu svom domu, moze da mu ispuni!! Ko voli ljudi, voli i zivotinje! :heart: A nece imati bolje prilike nego da ugrabi Donicino stene, rasna lepa kuja, i plus od nase prijateljice, pa kud ces bolje! :D

Sto ja volim da kuvam taj pekmez, vise nego od jagoda, nekako me podseti na moju mamu:heart::heart::heart:
Inace, stigla sam sa posla...pa da vam se javnem i da vas pozdravim, pisemo se veceras, idem na shishanjac:lol:

Ja ne bih da vam pričam ono čega sam se sad setila... a u vezi pekmeza od kajsija i njegovog kuvanja :zcepanje:
Inače ga volim i jedino njega i jedemo... sve drugo se vuče po kući doslovce godinama.

samo vi torocite,naravno da nisam obecala,znaju moja deca sta su obecanja i da ja svoja ispunjavam.Po meni torte i kuce ne idu zajedno nazalost a i karakter mi je takav da kad bi mi usao u stan ja bih bila najpopustljivija prema njemu i znam da nema sanse da ima zabranjene zone u kuci,ali isto tako moja deca znaju da mogu da me vrte kako oni hoce tako da ce vreme pokazati svoje,mnogo kockica tu jos treba da se slozi.:)ako se ovde javi dobrovoljac koji ce pruzati azil kuci kad smo mi na putu mozda i razmislim:)

Back