KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kato samo nemoj da se obeshrabris ako sad kile pocnu malo slabije da beze od tebe......u pocetku sleti najvise i najbrze..... e ja sad merkala ovu cbt ponudu boska i seckalice sto je Kittycat postavila i mislim da cu se ponoviti malko :klap:

Secko je za sad jos u rezervi, dok stari radi ne otvaram ga. a ubedljivo je najpovoljniji sad kod njih, secko nije na odmet jer i sam kosta 2000-3000 hiljade. Besplatna im je dostava, ako hocete cekovima da platite samo se napomene kada vas pozovu da potvrdite porudzbinu...

Koliko je dostava za druge gradove?

izmena: upravo sam videla :D ma smesno je 200-300 din do 20 kg danas za sutra. mislim da salju D expressom tako da te oni zovu ako nisi kuci da se dogovorite za dostavu.

Ja se obicno ganjam sa svim tim ekspressima jer sam non stop u pokretu, malo kuci, malo poreska, malo kancelarija, malo kod klijenata... da rade nocu dostavu mozda bi me i nasli kuci :D ali samo mozda :D

Poslednja izmena:
E pa nista vise ne razumijem u vezi ove digitalizacije TV-a??? Promotivni periodi cas imaju, cas nemaju, pa treba uzeti taj STB uredjaj jer ja nemam taj novi TV sto ga u sebi vec ima, ali treba platiti i za uredjaj i kasnije skuplju uslugu kablovske. Ali ovi sto imaju novije TV-e oni ne uzimaju uredjaj i vec mogu gledati te kanale, ali ni to nece moci ne znam do kad, ma sve mi se zbrkalo u glavi ... Mrrrrrrrzim te nove stavri u koje se ne razumijem, a kada nazoves na tel da pitas oni sa tobom pricaju kao da svaki dan sjedis tamo sa njima, sutaju se tim engleskim nazivima i izrazima za sve i ja na kraju opet ne kontam sta i kako ce biti i sta meni u stvari ta digitalizacija TV donosi

ja sam tamo bila pre dosta godina,nisam znala da jos radi.Pokusacu da objasnim gde je,ulica se zove Visoka,ustvari ne znam dal se moze i nazvati ulicom vise je sokak.Preko puta crkve na bbr,ima ulicica koja vodi nizbrdo.Sa desne strane je kad se krene nadole...A Daco nama se skoro pokvario tv pa smo otisli da uzmemo novi,nastelovali kanale ,nasli digitalne al nema prevoda(tj moras svaki put da ubacis prevod rucno preko daljinskog).Kad smo zvali operatera da pitamo kaze nam pa vi ne bi smeli da imate digitalne kanale..jel?uhapsi nas....ako hocemo da imamo prevod normalno bez ubacivanja moramo da doplatimo,paz da necu...e sad posto vecina novijih tva imaju opciju za digitalne kanale smislice oni nesto drugo ne sumnjam

Meni danas rece covjek da se skremblovani kanali nece moci gledati od 25.3. sto je za par dana, do tada je gratis, pa ko i dlaje zeli da ih gleda iako ima TV sa STB uredjajem u njemu mora da placa skuplje uslugu kablovske televizije. Tako pise i na ansem rcunu, sad da li to vazi smao za Su jer je kod nas prije mjesec ipo dana uvedena digitalizacija, ili za Bg, Ns i SMederevo (jedini do sada gradovi u Srbiji sa Dig TV), to ne znam. Uglavnom, nerviraju me samo tako jer nije mi do troska za novi TV ako i sa njim moram placati skuplju pretplatu, sem sto ne moram uzimati i resiver (sad njegovo iznajmljivanje kosta 2000din) A sto se tice prevoda, ma to nam uopste ne treba, sve ovo i ganjam zbog Disney juniora koji moja Dunja obozava,ma propricalo dijete engleski uz taj kanal i ukinuse ga bestije jedne, svaki drugi su ostavili , ove glupe PINK, te razne djecije sto se samo deru, vicu i urlicu, CN je isto samo na engleskom pa ona to sad trazi, minimax je ne interesuje jer je na srpskom, sta da vam kazem, takva je sad moda kod nje. Uglavnom, na CN su crtaci ne daj ti Boze nikome, pa ja ne znam koja umobolna glava ono uopste i pravi

Poslednja izmena:
Ja htela da pitam sestru pošto je ona na Banovom brdu i ukucam na google-u tu radnju čist da vidim da li ima nešto kog je tipa i tako to i naidjem na oovo, ne znam da li si na tu radnju mislila i da li ti je od neke koristi. http://rawfoodserbia.blogspot.com/2012_10_01_archive.html

Ljubim te u pametnu glavicu :cmok2: Na linku je adresa, u Planplusu sam prona[la ulicu, otišla tamo, videla, našla šta sam tražila u kupila. Hvala punona pomoći.:heart:

- - - - - - - - - -

ja sam tamo bila pre dosta godina,nisam znala da jos radi.Pokusacu da objasnim gde je,ulica se zove Visoka,ustvari ne znam dal se moze i nazvati ulicom vise je sokak.Preko puta crkve na bbr,ima ulicica koja vodi nizbrdo.Sa desne strane je kad se krene nadole..

Ljubim i tebe, srce si, hvala. :cmok2::heart:

Neko je skoro pitao za mastan papir.... I ja ga definitivno moram nabaviti jer se ovaj FINO, sa kojim sam bila prezadovoljna - definitivno POKVARIO!!! Mnogo je tanji nego ranije i jednostavno se nalepi na šlag kad radim sliku iako ga nauljim :(. Pošto ja dosta radim te torte sa slikama, ovo moram rešiti pa bih bila mnogo zahvalna ako je neko u međuvremenu naišao na mastan papir, ili neki koji je bolji od navedenog, da podeli informaciju....

Neko je skoro pitao za mastan papir.... I ja ga definitivno moram nabaviti jer se ovaj FINO, sa kojim sam bila prezadovoljna - definitivno POKVARIO!!! Mnogo je tanji nego ranije i jednostavno se nalepi na šlag kad radim sliku iako ga nauljim :(. Pošto ja dosta radim te torte sa slikama, ovo moram rešiti pa bih bila mnogo zahvalna ako je neko u međuvremenu naišao na mastan papir, ili neki koji je bolji od navedenog, da podeli informaciju....

Uzela sam pre neki dan u Jablanici onu veliku rolnu pek papira, nisam ga jos otvorila jer imam starog ali cim isprobam javljam...

Ivana sa cime si radila onog medu sto si postavila na FB poslasticarsko cose? mnogo lepo izgleda, cini mi se kao cokoladne mrvice ali nisam sigurna :) nisi valjda pravila tako sitne kuglice od fondana?

Poslednja izmena:
Daco ja nemam pojma o cemu pricas :D nisam ni cula za tu digitalizaciju....:eek: mi imamo kablovsku sa digitalnim kanalima, taj resiver i dva daljinska...na tom digitalnom ima disney junior kanal a na redovnom nema.....kablovska + digitali kanali + net je 2000 din...resiver za dig kanale smo dobili na koriscenje....bez nadoknade......

Daco ja nemam pojma o cemu pricas :D nisam ni cula za tu digitalizaciju....:eek: mi imamo kablovsku sa digitalnim kanalima, taj resiver i dva daljinska...na tom digitalnom ima disney junior kanal a na redovnom nema.....kablovska + digitali kanali + net je 2000 din...resiver za dig kanale smo dobili na koriscenje....bez nadoknade......

E ja više u kući nemam ni kablovsku, ni internet (osim interneta na telefonu;)). Jednostavno više nije ništa funkcionisalo, deca su stalno visila za kompjuterom i televizorom, domaći se nije radio, nije se učilo:( Više nije bilo kud... morali smo tako...
A ja ni nemam kad da gledam televizor, na poslu sam celo pre podne za kompjuterom tako da mi ni on ne fali:sad2:

Uzela sam pre neki dan u Jablanici onu veliku rolnu pek papira, nisam ga jos otvorila jer imam starog ali cim isprobam javljam...

Ivana sa cime si radila onog medu sto si postavila na FB poslasticarsko cose? mnogo lepo izgleda, cini mi se kao cokoladne mrvice ali nisam sigurna :) nisi valjda pravila tako sitne kuglice od fondana?

Nisam pravila sitne kuglice, toliko još nisam poludela. :D Koristila sam pištolj za fondan (ili kako se već zove), onaj disk što izbacuje puno tankih niti odjednom.

- - - - - - - - - -

Moje mlađe dete položilo danas vožnju. Sada smo svo četvoro vozači. :)

ZD, čestitam! :D Nadam se da neće da bude borbe oko toga ko će da vozi. :D

Back