Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Srećna Nova godina, sve najbolje drugari...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srecna vam Nova godina drugarice i drugari. Zelim vam puno zdravlja, ljubavi i srece a ostalo ce doci samo posebi

Devojke, srećna Nova godina, puno zdravlja, sreće, ljubavi i mnogo, mnogo torti, a to onda podrazumeva i mnogo para.
Da se zna, nisam vas zaboravila, bila sam na Ohridu za doček, noćas sam se vratila. Nadam se da ste se i vi lepo provele za praznike.
zdravlja, to mora biti prvo definitivno, a onda ce sreca, osmjeh na lice a i parice vec samo da se sabira...

MM rodjendan bio prekjuce, mpjoj Milici juce, i tako ja umesto da odmaram malo za praznike kao sav normalan svet ja samo mutim, filujem , dekorisem, sto za nas sto za musterije, da prezivim jos danas pa sutra zasluzeni odmor i rucak kod mame 

djeca poslusna, oni fino na drugi kraj kuci imaju svoje carstvo i svima potaman, sta reci, idila 
I htjedoh da pravim praline pa nekim kokos filom da ih punim, ja nikako nisam uspjela fino namazati cokoladu u toliko slojeva kako to pise, posto u sredini tog mog kalupa ima neka izbocina koja na pralini treba predstavljati udubljenje i stalno mi se tu prelomi kada vadim coko napolje, nikako nisam uspjela dovoljno na zidove toga u sredini namazati cokolade da bi bilo crvsto. A i inace, bez obzira na to, kada mazem 2 i 3 sloj coko ona bude jel' te topla i kada prelazim cetkicom kao da mi topi onaj predhodni sloj i sve me to toliko zezalo da sam odustala na kraju.
prva tura mi je podeblje tijesto, drugu se malo opametih, pa vidjecemo.
....
....( i u poverenju , Daca je htela da nešto radimo , ali se ja nisam dala :-) )
i ja postovala naravno (tako jedino kada me neko natjera moze proci jedan dan bez ikakvog doticanja fondana, sto je naravno uveliko prijalo), nisam imala tu privilegiju da sjednem u njemo cose za figurice i stvarno ih i pravim tamo. Ali, sve i jednu ladicu smo otvorile da se uvjerim da su pune dupke, ljudi ziva istina
, nema cega nema tamo, a to je dokaz da joj treba jos ladica, jos polica, jos...

no dobro bice valjda bolje. Veliki pozdrav