ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
E da vam i ja mahnem, ko god da izmisli pecenje kora na vise nivoa zivio sto godina, ja sam rernom ne zadovoljna nego prezadovoljna........sve zavrsila i sad uzivancija 
Ne potpuna ali bar cu odmarati sa decom....svi smo bolesni a bebana najvise nadrljala....jadnica mala, samo krklja na nosic, popodne cemo do lekara....vazda se bojim da ne ode na usi ili na pluca....bolje odmah leciti dok nije kasno.....
ljubim vas

Ne potpuna ali bar cu odmarati sa decom....svi smo bolesni a bebana najvise nadrljala....jadnica mala, samo krklja na nosic, popodne cemo do lekara....vazda se bojim da ne ode na usi ili na pluca....bolje odmah leciti dok nije kasno.....
ljubim vas

i bas bas sam nikakva, majku mu poljubim, kako tako mora biti. Ja sam jos neka nemirna i ne mogu da se smirim i nastavim sa tortama, uh...

mm nije kod kuće a ja ne znam šta da radim. Niti odakle da počnem da računam. Koliko to meni svega treba? A najvažnije pitanje? Da li to ona misli ozbiljno? Kao svadba će biti u Parizu a posležurka negde ovde, pa da joj ja pravim tortu.