moram nekom da se iskukam . Ovaj vikend je bio prilično haotičan , sa nekim uletačima za torte . Medjutim , sve lepo organizujem da bi juče popodne mogla sa curama u Madju . Još mi mm kaže da malo oladim , da usporim , da mogu to i preskočiti , ali eto , kad volim da lunjam

Kad u 10 juče prepodne mi zazvoni mob , jedan moj stari drugar , pre smo se jako puno družili , sad malo redje , volim ga ko brata , ali je nevidjena lucprda , uvek u nekom " biznisu " , živi i on i porodica vrlo haotično , uvek nešto petlja ... Kaže mi da kumuje , da je posle venčanja večera za njih 15 , da prvo nije trebala torta , sad treba , jel imam neku gotovu , nije bitno ni kakva je ... Pitam ga da li je lud , a on kumi , moli da mu pomognem . Srećom , imala sam nekog fila viška , razmišljam u glavi da mogu sve to i eto , pristanem . Brzinom svetlosti sam ispekla kore , nafilovala filom i šlagom , poredjala sve u turila u friz na ladjenje . Sednem u auto i pravac Madja . Vratim se u pola 7 , zagladim tortu , prekrijem fondanom , poturam neke cvećkice koje sam imala u rezervi , stavim mladence na tortu i isporučim tortu u pola 9. I pitam ja Vas : ko je tu ludji : on ili ja ...