ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
Ma nastavak 233 za travu i ozezi slagom, malo ga samo cvrsce napravis i bice super.....
a za torte nemam reci, ja sad bila na rodjendanu gde je bila mini maus torta, onako glava, kad su je izvadili iz rashladne vitrine a ona ne da je bila vlazna, nego se caklila sva....katastrofa.....svi hvale tortu a meni knedla u grlu, kaze slavljenicina mama joj sto mi se svidja sto se tako sija....a ja bi plakala....
i jos savljenicin tata kad je nosio u rodjendaonicu uhvatio tacnu za krajeve pa pocepao malo fondan kod uveta, tu gde sam spojila usi i tortu se malo razdvojilo, al stavili smo tu vatromet pa se nije primetilo......generalno, dodje mi da placem od muke.....jeste da su svi bili odusevljeni i svi su ispitivali ko je pravio tortu ali eto meni neko zlo doslo da mi se plakalo......
eto sad sam se malo iskukala i sad odoh prati brdo sudja i dovesti kucu malo u red pa praviti veceru.......
a za torte nemam reci, ja sad bila na rodjendanu gde je bila mini maus torta, onako glava, kad su je izvadili iz rashladne vitrine a ona ne da je bila vlazna, nego se caklila sva....katastrofa.....svi hvale tortu a meni knedla u grlu, kaze slavljenicina mama joj sto mi se svidja sto se tako sija....a ja bi plakala....
i jos savljenicin tata kad je nosio u rodjendaonicu uhvatio tacnu za krajeve pa pocepao malo fondan kod uveta, tu gde sam spojila usi i tortu se malo razdvojilo, al stavili smo tu vatromet pa se nije primetilo......generalno, dodje mi da placem od muke.....jeste da su svi bili odusevljeni i svi su ispitivali ko je pravio tortu ali eto meni neko zlo doslo da mi se plakalo......eto sad sam se malo iskukala i sad odoh prati brdo sudja i dovesti kucu malo u red pa praviti veceru.......
Ja večeras treba da dekorišem jednu, i već mi nije dobro. Figurica mi stoji napravljena od utorka, tek, tek se stegla spolja, a unutra meka.
Napravila sam patikice isto u utorak, ni one se nisu stegle, a njima oni lubovi uopšte nisu debeli.
i pozdrav za Vas