Jeste da slika govori 1000 reči, ali kad je hrana u pitanju, teško da možemo da zaključimo na osnovu slika

Mada je sve to vrlo relativno. Ko je u čemu i koliko dobar i šta je, uopšte, relavantna procna?
Činjenica je da ja volim sve to što je malo i pipavo i da je sve što radim, ipak, u okviru hobija bar u tom domenu što prihvatam da radim i radim samo ono što me zabavlja ili predstavlja izazov.
Sa druge strane, pored redovnog poslan i "otvorenog" radnog vremena, ja ne mogu ni da stignem mnogo toga da uradim, kao što i ne moram bilo šta da odradim, tako da sam zaista u situaciji i da mogu da biram (pa i da "lupam" cene - pogotovo za npr. isporuku 31. 12. u 19h

).
Imam neki sopstveni kriterijum i držim se njega, a sigurno je da se i mušterije formiraju prema nama i našem stavu o svemu tome (što svakako uključuje i onu čuvenu koristi li se kakao tabla ili čokolada, puter ili margarin, plazma ili avala, pečenica ili parizer, ... ubacuje li se u fil od žumanaca dodaje malo brašna/skroba i mleka da torta bude teža... štedi li se na ovome ili onome...)
Dok sam imala igraonicu, uverila sam se da mnogi ne prave razliku između torte i onoga što samo pomoću mašte može tako da se nazove... O tome kako je nešto posluženo da ne pričam...
Drago mi je da sam u poziciji da mogu da biram samo one koji i te kako prave razliku... kada bi trebalo da od toga živim - nisam sigurna da bih mogla sebi da dozvolim taj luksuz. Mada, sve opet dođe na svoje. Samo treba malo više vremena.