zvoncica_vila
Primećen član
- Poruka
- 601
ZD, moram da se javim da kazem skorasnje iskustvo...citala sam do kraja da vidim sta ces reci koji marg.koristis..e, ovako..pre mesec, dva zali se meni Cilence kako je margarin nesto "zeza" ..ja kazem sta bre tu sad ne valja, ma kaze ne valja-videces! Kad sam otisla kod nje-nisam verovala! Da mi je objasnjavala,nikad ne bih skapirala, nije mi nikako bilo logicno..ali ovako vidim ja svojim ocima..margarin nije imao onu glatkost i penusavost..bio je tvrd iako je stajao na sobnoj temperaturi, i ni pod tacku razno nije mogao da se umuti, i da se razbiju te grudvice! Cile kupovala na druga mesta ali nije problem resila, odrekla se vitala! Ja se bas pitam kako menen ne zeza, gde god sam ga kupila bio je ok! Do pre neki dan! Tacnije, pred vikend, bila sam u DISu u kupovinu za moju prvu mladenacku! I kupim 17 margarina! I ono s cime se Cile mucila nedavno, mene je snaslo bas sad kad sam prvi put za vikend pravila 9 torti! Eto...to sam htela da dodam, da sa Vital-om za sigurno nesto nije uredu ..ali, da li je sad on krivac za tvoj fil -ne znam....