KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam tu, evo kuvam se u stanu, a tek treba da palim rernu da pecem neke kore za dvije torte. Maloprije mi je musterija otkazala tortu za nedelju, a ja vec skuvala fil. Nema veze, taman dobro jer i onako moi je bratu rodjendan u nedelju, pa sad odoh da ispecem neke coko kore koje pravim prvi put, prilika da se isprobaju

Jesam li propustila nešto ?
Nole je izgubio u polufinalu i ja sam po malo ljuta jer se ipak borio za svoju zemlju, sve nekako mlitavo...
No dobro, tako je kako je, drugi su opet pokazali da su iznad njega, mocniji itd, pa se sad za zlato bore Britanac (Skot) i Svajcarac, a ne zna se koji od njih dvojice je ufuranijii, ma posebno ovaj drugi jer su samo oni Bogom dati da igraju taj "bijeli" sport, ispod im je casti da se jedan Srbin tu provuce i da se bori za zlato. Ali eto, izgleda da su oni ipak u pravu, Nole je izgubio...

Ma jok draga moja, da je barem tako, nego to se ni sekunde nije moglo primjetiti na terenu. JEste da mu njegova zemlja nikad nista nije dala na putu do vrha, ali ipak, oni svi imaju srca igrati za svoju zemlju, a on nekako sve mlitavo. I tuzna sam stvarno jesam, sinoc je on trebao da obezbjedi 100 medalju, svaka cast ovoj curici na danasnjem uspjehu u streljastvu, ali dzaba, ja sam tuzna i razocarana i eto. Zato odoh da zavrsim koji cvjetic, svoje prve pupoljke ruze sam napravila, sad malo da ih nadogradim, da se malo rascvjetaju, da lijecim zivce

dobro vece cure,ja juce zaboravila da napravim tortu prvi put u zivotu...sasulo mi se u glavu ujutro dok smo na poslu pili kafu,sreca u nesreci pa za moga divnog kuma i opet sreca da sam radila samo prepodne,brzinski kuci,zoja zakon dodane maline slag i ruzice isporucena na vreme,ali noge su mi usle u cenjenu zadnjicu...Una fala na moralnoj podrsci...
a sto se margarina tice nikad torte ne radim samo sa njim i kupujem onaj sa ukusom sl pavlake ili onaj za kreme i filove i pola pola sa puterom,a torte koje idu damo sa zumancima radim samo sa puterom.
nekako imam averziju prema margarinu zbog one cuvene da ga samo jedan atom deli od plastike i uvek se najezim kad pomislim na to.Malopre napravila knedle sa sljivama i malopre su ih pojeli...zavidim ponekad drugarici koja ima cure i koje su stalno na nekim dijetama,jedu salatice celo leto a ja ovima mojima ne mogu da naspremam.Odoh sad da se nateram da spavam,sutra se radi.laku noc.

Zdravo darge virtuelne prijateljice. Ja se vratih sa tronedeljnog odmora! Sutra na posao a ja ko da su me s Marsa bacili! I ove godine kocka je pala na vikendicu u Arandjelovcu.Kriza, ali dobro nije ni to lose, sad imamo i akva park na kom smo se ludo zabavljali. Ako me pitate kakav je ,meni prelep, jer za bolji ne znam.
Sve u svemu nema vise, za ovu godinu krajjjjj!:besna:

Boem M, i ja kazem da je taj akva park prelep- takodje jer za bolji ne znam :)..Gledala sam slike na netu,i po slikama, vidim da je Petrolend najbolji, najveci i najlepsi...ali, meni je Arandjelovac 40tak km od kuce, pa sam njega posetila..jedino sto mi se nije svidelo- imaju jako malo bazena, nisu duboki, i nema prostora za plivanje ko je ljubitelj toga... Meni je naprosto prijalo tamo, sa detetom mo se brckali u malom bazenu koji je prelep, spustanje niz one zajebancije, udobne lezaljke, suncobran... sve smo dobili, tako da me bas briga sto nisam imala prostora da se isplivam, to ucinim na drugim bazenima... Privatni bazen u Banji Vrujce je zakon za to!! Ima mnogo, mnogo bazena, svi veliki, duboki...kanali, masazeri, voda topla...jaooo miline i tamo!

dobar dan i od mene!dugo me nije bilo,pa sad da iscitam sta se izdesavalo.imam neki grozan konjuktivitis,iskopacu sebi oci.ispratila sam muza u Rusiju i to bas na nasu godisnjicu koju cemo proslaviti kad se vrati,za 3 meseca.odoh ja sad u setnju do vrtica

Devojke, vidim da ste mi bile vredne u poslednje vreme. Ja sam imala mngo posla, kncerte sa KUD-om, a mora i da se uči... Na to dodajte i vu nenormalnu temperaturu i jasno vam je zašto ne uključujem komp. Sad sam pobegla u Kg na nekoliko dana pa se trudim da pročitam sve propušteno što se ovde dešavalo. Nadam se da ću sad da imam više vremena da se družim sa vama, a za sad vam šaljem jedan veeeeliki :kiss: :bye:

Back