zvoncica_vila
Primećen član
- Poruka
- 601
Zasto Vas nema breeeeeeeee po ceo dan ovde....?!!! 
Princess

Princess

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

... ljubim vas i ljubac za najsladjeg deda mraza sa predhodnih slika

Planirala sam da nas cetvoro lijepo idemo mojoj mami i bratu u Sarajevo, ali dzaba, ne mozes ti od napasnika da se oslobodis. Popis u firmi 2. i 3. januara, znaci radimo za drzavni praznik, placeno ili ne placeno (sto je po obicaju veca vjerovatnoca) meni je totalno svejedno kad ne mogu ici nikud. Tako mi je trebao odmor od torti, od ovog grada, od ove ravnice, htjela sam osjetiti onaj lijepi snijeg pod nogama dok setamo Velikom Alejom do Vrela Bosne podno Igmana, pa pojesti cevape na Bascarsiji, moj sin je bas pozelio Sarajevo, a kcerkica nije nikad ni bila u maminom rodnom gradu. Kume iz Nisa i Banja Luke ce doci, sve sam lijepo smislila...
Nemoj te me pitati zasto, jer ne bih znala da Vam odgovorim 
ali to mi je najbolje sami kuci sa decom,one jedva cekaju,cak smo im i sampanjac kupili deciji 
Sa njim sam 7 godina, i samo jedan docek smo proslavili u nekom kaficu, a sve ostale smo sedeli kuci sa njegovima, ili mojima.... Pa znate kako, ko je udaljen od roditelja i svekrve on ih se mozda i uzeli! Ja moje vidjam svaki dan i jedne i druge i nisam ih bas zeljna, al` tako mi sudjeno.. hehehehehPa dobro, ne zalim se ja inace....Upravu ste, i meni je to milion puta proslo kroz glavu ZD kako volim sto sam nezapolena i provodim vreme kuci sa svojim detetom sad kad sam mu potrebna! Ali stavila sam tuzni smesak sto zaista mislim tako, volela bih da mogu negde da odem bar tu noc. Svaki dan po ceo dan sam sa njim i ne mislim da ima nesto lose sto bi par sati ostao sa babom..pa on iovako nju obozava! Evo vec nedelju dana samo trci kod njih-nece kuci, a to su nasa prva razdvajanja! Mada, i meni je to dan kao i svaki drugi nego eto, to vece, tu noc ce biti malo vise desavanja nego uobicajeno! Nego mm nikako nije za te varijante izlaska, i eto, zbog toga je nama ta organizacija samo u jednom planu: KUCA,KUCA i svaki dan kuca![]()
Sa njim sam 7 godina, i samo jedan docek smo proslavili u nekom kaficu, a sve ostale smo sedeli kuci sa njegovima, ili mojima.... Pa znate kako, ko je udaljen od roditelja i svekrve on ih se mozda i uzeli! Ja moje vidjam svaki dan i jedne i druge i nisam ih bas zeljna, al` tako mi sudjeno.. heheheheh

Ali, sto ti kazes Anka, kao neka baba sam, stvarno mi malo fali luftiranje glave 
Bice tu drustvo iz celog sveta svih rasa i boja.