Čarli
Zainteresovan član
- Poruka
- 400
Dacika, srecan rodjendan!!! Prvo ti zelim puno, puno zdravlja, a sve ostalo ce vec doci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo ja sam tu... malo. I baš malopre pomislila na tebe, pa svratila da te potražim!Ne mogu da verujem da vas nema
Pa gde ste zenskeeeeeeeee???????
Ako imate posla zelim vam vrednu noc, a ko odmara zelim mu laku noc.
Carli tebi zelim da ti se neko javi u vezi posla mislim da i nece znati shta su propustili ako te ne pozovu
PS Moja noc ce biti vredna![]()

(mora tri)...A ona velika je "španski vetar",za koju će moja drugarica da kaže mami da ju je sama pravila,pa me je zamolila da je ne cifram mnogo...Tako da sam ih ukrasila za 15 minuta....
za ruže od šlaga,poslala brzom poštom,i to 20 pakovanja,svi žuti...Greška...I eto došlo vreme da dobiju svoje mesto...

Evo i ja da se javim na jutarnju kaficu. Vi sve verovatno jos pajkite i prijatno vam bilo. Ja pristavila ves da se pere, jednu turu opeglala i sela da odmorim i vidim sta ima novo na cosetu.
Zadnjih dana sam imala mnogo posla. Juce kod kumova samo sto nisam zaspala, ali evo danas odmaram pa dalje.

, nisu me krstili kao malu, e sad ce kuma da se pomuci da me pridrzi dok me pop krsti
.

, sta cu joj ja, ko joj je kriv kad se druzi samnom

.