vesna korica
Primećen član
- Poruka
- 846
i moja je slicna samo kod mene ide 10 jaja i jedan krem su jaja na pari a drugi puding bez secera pa se sve spaja i deli i mece cokolada .ljubac kod mene je ta hit torta svi je traze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, isli u nabavku, obavili kucne poslice i sad se bacam na torte. Korice se peku, fil je skuvan, ukrasi su uradjeni sinoc i preksinoc, a ja skoknula na cose da vas "cujem". Nema vas, sigurno se radi, neka i bolje tako, dobro je , nije lepo ni stalno svrljuckati ni piti puno kafe
, kazu nije zdravo(al je korisno
).Puno vas ljubim i odoh da napravim muzicu spanac, ljubi ga majka, zazelelo se "dete" spanaca.Baj, baj...Nije ovo kraj, veceras vas cekam na kaficicu.

Pleh je klasicna dimenzija za tortu velicine oblatna tacne, ali to je mera za kucnu varijantu, inace pravis sve x 4 ako pravis normalnu velicinu torte.Za dobosicu cu napisati recept na tortama i kolacima. PozdravKoliko vam bude teska ta "kinder" od tih 7 ili 10 jaja?Mislim,ipak je jedna kora.Ja je odavno ne pravim,cini mi se bas zbog tezine,koliko se secam,nesto mi je bila lagana.A mozda kada se oblozi fondanom bitno joj se poveca tezina?I jedno pitanje za Jacu:u kolikom plehu (mislim na dimenzije) ti peces koru za onu kapucino tortu (negde ovde sam procitala recept), kada je seces na 4 snite?Ja sam malo ogranicena sto se toga tice,jer mi je rerna ugradna,a one nisu bas nesto velike,ali je obozavam sto je multifunkcionalna,pa pece na tri nivoa istovremeno.Ne moze bas sve da bude kako bih ja volela...I,izvinjavam se,jedna molba za Jacu:recept za onu "dobos",ali u detalje,koliki pleh,koliko kora,koliko dugo se peku,i koliko otprilike bude teska.Kada budes imala vremena,znaci opusteno,ti napisi,ali de-ta-ljno...

, niko me nije dirao, znaju da sam umorna pa me nedeljom ne bude, sem ako ja sama ne bude budna kad imam posla oko torti.Za ovaj vikend sam gotova, od sutra ima druga tura,a danas blagdan
sto se tice torti, ali kucnih obaveza mali milon, uradicu sta je hitno, bar gace ciste za sutra da imamo
, a prasina i ostalo ce da popriceka.Bacim pogled sa prozora kad sam ustala i nesto mi mutno napolju, mislim jos nisam dobro oci otvorila, kad malo bolje pogledam, a ono moji prozori placu za pranjem
ali i to ce danas da popriceka.Teta Iro imam veliku zelju da idem u Jagodinu probacu nesto da izdejstvujem na poslu za tu subotu pa ti se sutra ili prekosutra javim obavezno.Koko kakva torta treba da bude i sto pita Teta Ira da li se unapred prijavljuje ucesce?Ako je onaj veeeeeeeeeliki krevet jos uvek slobodan sutra ili prekosutra ti javljam za rezervaciju.tako bih volela da se sve vidimo, mislim da bi to bio nezaboravan susret sa toliko pozitivne energije na jednom mestu.Sve vas puno pozdravljam.

R