Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konacno zavrsih sta sam planirala,sem spremanja kuhinje:mrgreen:.Malo sam skoknula do coseta, vidim nema nikog, svi ste zauzeti, ili spavate.Kaficu ne pijem sada jer i ja idem na leganje,sutra se radi i u firmi i kod kuce:roll:.Ljubim vas za laku noc.:cmok2::bye:

Drage moje odoh ja na kafu kod komsinice, a kada se vratim trebalo bi ooozbiljno da porazgovaramo i da popijemo jos po jednu....Tacke dnevnog reda:
1. tortijada
2. tortijada
3. tortijada
:D:D:D
Da se izdogovaramo sve..............Ko dolazi, kada dolazi, sa kim dolazi, sta nosi..........Treba da vas prijavim, da pripremim jos 10-tak kreveta za svaki sucaj :D i iznajmim jedan dugacki crveni tepih:heart:

Moze, ali bolje da te prijavim, pa ako dodjes, dodjes...A nadam se da hoces, lepo bi bilo da se vidimo i ispricamo uzivo, i popijemo kafu uzivo :D
Malo je bezveze, ako ne dodjes, jer se pripremaju kese za sve ucesnice, pa ce tvoja recimo ostati, a nama je sada malo problem da sakupimo sponzore...jos zamisli neko ne dodje,a mi se toliko mucimo :) Ali jedna kesa manje, vise....

E pa ja ću onda da gledam da dođem, hoću. Šta treba od podataka i kako ti šaljem, na privatne poruke? I, samo da napomenem, ja idem svojim autom, pa ako treba nekoga da vozim... U tom slučaju, ako se neko prijavi, moraću da mogu da dođem, da ne ispalim nekoga, ne bi bilo lepo...:thumbdown:

Moze, ali bolje da te prijavim, pa ako dodjes, dodjes...A nadam se da hoces, lepo bi bilo da se vidimo i ispricamo uzivo, i popijemo kafu uzivo :D
Malo je bezveze, ako ne dodjes, jer se pripremaju kese za sve ucesnice, pa ce tvoja recimo ostati, a nama je sada malo problem da sakupimo sponzore...jos zamisli neko ne dodje,a mi se toliko mucimo :) Ali jedna kesa manje, vise....
Vidim da su pripreme u toku. Ja samo da se javim da sam se danas čula sa Draganom i ujedno i prijavila. Nadam se samo da će sve biti ok i da ću moći da dođem:think: Klinci mi uvek naprave neki problem u poslednjem trenutku. Vidimo se u Jagodini uskoro:D

E pa ja isto jos ni na nebu ni na zamlji, kod mene je najveci problem posao, od 1.aprila radimo do 18h uvece i svaka subota, e sad nije problem ni da se menjam, ali su najavili da svi mladji radnici koji su na odredjeno vreme primljeni moraju da do pocetka sezone iskoriste svoje godisnje, pitala sam na poslu ne mogu jos nista da kazu, tako da nemam pojma sta da radim.

Kao sto rekoh Koko ja dolazim sigurno tako da me prijavi, a jos se niko ne javlja da ide sa mnom pa ako neko krene ja cu ti javiti. Ako ti treba nesto od podataka ti javi.
Inace kao i uvek tortice su ti super nego mene zeza komp pa manje pisem.
Slatke devojcice javite se ako neka hoce sa mnom:telefon::bye:

Sto se mene tice (nadam se da me nista nece spreciti), dolazim, samo ne znam da li u subotu ili nedelju. Najverovarnije cu morati autobusom, posto muz radi, a kako cu sa tortom, ne znam ni sama...
Valjda cu se nekako snaci. Jednom sam sestri poslala busom do Krusevca neke figurice za tortu, vozac stavio pored grejanja, pa se to sve lepo otopilo, tako ako donesem poparu umesto torte, izvinite.

Evo i mene samo da se prijavim.Danas nam je dan ,zivela brzina.Upravo smo dosli sa takmicenja u folkloru(sa sinom), a cerka je trenutno na regionalnom takmicenju iz engleskog,pa drzimo fige.Kad malo popuste puke idem praviti kolacice za sutra.Mozda stignem postaviti slike na tortama i kolacima,da vidite i mojih ruku delo po tom pitanju.Ljubim vas i uzivajte u radu ili odmoru!

Pa nisam ni ja rogata:evil:, a i necu da dobijem miiiiiiiinus, pijem i ja kaficu, kupio mi muz grandovu 3u1 sa soljicom pa uzivam, bit ce i posla, malo kasnije, samo da danem dusom,a moje radove ne znam kad cete videti crko mi citac kartice, a crko i USB:dash:, nemam od koga da pozajmim, pa videcete drugi put, uglavnom tu sam:manikir::telefon::brus:

E bas super i ja upravo skuvala kaficu pa da je zajedno gustiramo. Pravim pauzu pa na posao.
Sutra moram na mladence i to na dve strane pa naravno najzgodnije mi je da im napravim torte i pogace. Dobro i meni i njima.
A moram da napravim i slavski kolac za manastir u Slancima. Zao mi je samo sto mora da bude posan.
Neznam cime je najbolje da ga premazem da ima lepu boju a i ukrasi da se cvrsto drze.

Malo je kasno za kafu,a vidim da ste se razbezale,valjda pravite torte.Ja sam napravila "šeri san" za moje ukucane za sutra,jos samo da je šlOgiram posle...

Ovih dana mi Internet nije radio kako treba,imali su nekih tehničkih problema,konačno su ga popravili.Već me je hvatala nervoza.A imala sam i drugih obaveza,pa nisam pila kaficu sa vama.Danas je dosta hladno,moja bašta će da pričeka,ali zato sam imala gomilu posla u kući.

I neki virus me zeza,doneli mi ga ti moji radnici (ja njima dam pare,a oni meni virus,nema smisla),tako da samo kijam,i nos mi curi,oči me peku,jedva gledam...

Ali nije tako strašno,čim mogu da se družim sa vama....

Ja opet imam puno posla, pa samo da vam kazem...Za prijavu mi treba vase ime i prezime i br. telefona(naravno odakle ste - mada to znam :D)
Mozete da mi posaljete na PP, a mozete i da me pozovete (ali u ponedeljak - tada cu imati manje posla), taman da se sve lepo izdogovaramo...:heart::heart::heart::cmok2: I odoh da zavrsavam, pa cu sutra opet da vam postavim neke slicice...............

Cujemo se mi u ponedeljak, ja za sda dolazim busom, ne znam da li da me uopste prijavljujes, jednom sam tortu nosila do Predejana u autobusu dobro ususkanu u jednu kutiju, ali kad smo stigli tamo sav moj trud je pao u vodu, sva se razisla:mrgreen::dash:, ukrasu su popucali i bila sam bas besna:evil:, bilo bi mi drago da je stigla cela jer mi je znacilo mnogo to veselje:heart:.Tako da ako i dolazim verovatno cu biti samo posmatrac:(.
E imamo i novog clana pa je pozdravljam jer je iz ZR, verovatno nas jos posmatra pa ne pije kaficu sa nama, mada koliko ja znam da ima pomoci i segrta pa mogla bi da odvoji 5 min za jednu kaficu i druzenje.Pozdravljam Cakelady i zelim dobrodoslicu:klap:, od nje se i ima sta nauciti.:super::worth:

E pa cure moje,svaka cast za odradjeni posao.Torte i dekoracije su odlicne.Vidi se da je,hvala bogu,za vikend bilo posla.Pa naspavajte mi se i odmorite pa cemo u toku nedelje da pijemo kaficu i da se druzimo.Inace ,moram da se pohvalim,da mi je dete bilo drugo na okruznom takmicenju i da se kvalifikovala za republicko.Zelim vam slatke snove.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back