E ljudi,pored ovoliko posla nisam mogla da izdržim,a da sve ostavim i da razjasnimo o čemu se ovde radi.Deset,možda i više godina radimo sa Barvallom,sa Eurowiltom malo manje.Prvo,ne mogu da podnesem nikakve pritužbe na račun neposlovnosti ni jednih,ni drugih.To su ozbiljne,velike firme,ljudi imaju puno,puno posla,ali i pored svega se trude da svima pomognu i izađu u susret.Hiljadu puta sam bila prisutna u Barvallu kada neko zove da naruči aranžmane,ali da recimo ruže ili orhideje budu ni svetlo,ni tamno roze,pa ti vidi kako ćeš...To je samo jedan banalan primer.Da ne pričam o vojnicima,kasarnama,pa raznim crtanim junacima koji se pojave na tv.Koliko je samo želja ispunjeno preko naše radnje.Okrenem gospođa Nadu ili gospodina Danila,ili bilo koga od njihovih radnika i nikada nije bilo problema.A znate li vi da mi njima nismo jedini.Oni rade sa celom Srbijom,Bosnom,Hrvatskom,Nemačkom...A u Novom Sadu imaju prodavnicu u kojoj možete kupiti ono što vas interesuje.Znam puno žena koje dolaze sa raznih strana po robu tamo.Mi takođe idemo svake sedmice po robu.Što se tiče njihovog organizovanog prevoza,to je suludo.Zamislite koliko bi sve koštalo da se razvozi roba po gradovima?Drugo, ovi njihovi proizvodi su jako osetljivi za slanje,recimo kurirskom poštom,tu niko neće da vodi računa,mora se sve izlomiti.Mada,kada se dobro upakuje i ušuška može izdržati i do Pariza,što reče Vesnica.Ali moj je predlog,naručite lepo robu,odete po nju i pažljivo dovezete.A može se naručiti šta god poželite.Ja u svojoj radnji uvek imam njihove modelovane figure,sve moguće ukrase,stvarno imaju fantastičan izbor.Što se tiče ove gam paste u prahu,verujte da ne znam o čemu pričate i da nikada nisam videla tako nešto kod Danila.Samo imam njegov ising(ajsing)u prahu koji se rastvara sa malo vode i muti i zna se za šta se on koristi.Teta Ira spominje Wilton gam pastu u prahu,a Daca Barvallovu.Volela bih da vidim šta je to i odakle vam,garantujem da Danilo to nema.Mislim da ovi ljudi nisu prema meni ljubazni samo zato što se godinama znamo,oni su takvi prema svim svojim kupcima.Jedino verovatno ne mogu deliti savete kako to oni prave gam pastu i svoje proizvode jer su oni morali angažovati tehnologe,platiti neke recepture,uvesti sirovine,pa da li biste vi na njihovom mestu još i odavali poslovne tajne.Takođe veliko poštovanje imam i prema Bobanu i Radi iz Eurowilta(koje je neko ranije kritikovao) i mislim da su to izuzetni ljudi.Nemojte se ljutiti što samo ne mogu da posvete vreme svima podjednako,a kada biste videli kako izgleda samo jedan njihov,pa i moj radni dan sve bi vam bilo jasno.Pozdravljam sve divne i vredne ženice,ako kome mogu da pomognem,tu sam.Ne stižem samo da češće pričam sa vama,ali uvek sam bar na pet minuta tu da pratim vaš rad.