Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pazi pazi to prvi put cujem ali stvarno ...svaki put kad sam nazvala oni su bili i vise nego ljubazni.....eto sada se kanim da ih pozovem _mislim ovih dana_ za jednu povecu porudzbinu_inace uvek su me ispostovali.....Stvarno neznam, sta se desava...Mislim ja i nema potrebe da ih zovem sve odradim internetski.....i cak se potrude da mi sve ovde stigne _doduse ja organiziram ovaj prevoz _ ali ko mem sve sto porucim stigne_i jako sam zadovoljna .....oni imaju svoj katalog i prave ama bas sve .....dame koje rade tamo su prave umetnice sve prave rucno i timski.....nasto kao kod JOVANE.. ja sam malo pogledala kako to rade samo jedna rec fantasticno...fantasticn--- e sad to i kosta i kosta ---pa sve kosta ... kome treba taj ce naruciti......

Ja odlazim kod njih licno i nikad nisam videla gumpastu plus.
Vesna, ja verovatno nisam u toku.Ti iz Pariza porucujes iz Srbije?Ovde nemaju nikakve kataloge.Ja sam jedva dobila CD sa gotovim cvetovima i aranzmanima.Cak sam i pitala da li postoji katakog i zene koje rade tamo kazu da ga nema.Kazes porucujes preko interneta?Verovatno saljes klasicnu poruku,jer nemaju svoj web sajt.Gde mi zivimo?Ili oni imaju poseban asortiman i ponudu za inostranstvo.

cuj ja odem letos u despotovo kazem hocu to i to to me saceka u kantama ......uzmem katalog +dobijem i jedan veliki poster+ cd+ljubaznost osoblja ......Danilo nije bio tu ali je gospa koja radi nazvala coveka na mobilni koji je bio na madjarskoj carini i mi smo se lepo ispricali nekih pola sata......uzela sta mi treba i vratila se za franciju......pozvala jednom dva puta telefonski stigle mi cene uz katalog i narucujem normalno....Ja obezbedim prevoz i to je to ....sve sto porucim stigne....platim i to je to........a zasto porucujem ovde jednostavno nema fondona a da ga pravim to me izadje djavo ipo posto mi je ovde kilogram secera u prahu 3 eura+glukoza+tragankant +gumarabika .Danilov fondon sam probala i jako je dobar.danilo i njegova supruga su ekstra ljudi i uvek me ispostuje sta god da trazim sve mi posalje ili objasni...znate vi ste klijent i vi kupujete ako je usliga ekstra uvek cete tu kupovati ali ako vas zavlace ili muljaju jednostavno trazite drugog....malo su teska vremena i klijente treba cuvati....pogotovu ako uzimaju redovno

Ja dolazim do zakljucka da mi ne govorimo o istom barvalu.... Ovi kada se jave na tel. kazu da nemaju katalog, jedva posalju neki cd na kom nema cena i nema nekih lepih (modeliranih) figurica osim aranzmana.... sajt nemaju, a uvek se jave neke zene koje nemaju pojma o tome o cemu ih ja pitam.... Koji broj ti zoves, kada sve to dobijes:think: ???

Mora da tom nasem barvalu fali ono + sto rece Daca

eeeeeeeee sada me bacate u bunilo...delirijum.......mozda ja sanjam ...............nemampojma evo zadnjih par reci koje sam izmenila sa Danilom su bile preko neta.....i to pocetkom ovog meseca u vezi moje firmice koju bih otvorila ovde...evo i broja 021/759944 njegove proizvode mozete da kupite i u Maxi diskontu imaju jako veliki izbor _bar u pancevu_i nisu ni preterano skupi u maxiju

Upravo taj broj i ja zovem, njega nikada ne dobijem, a zena koja se javlja nema pojma ni o cemu...Ni o masi za prekrivanje torti, ni o gum pasti ni o modeliranim figuricama...Zna doduse sve cene aranzmana, ali dok ja nju pitam sve sto zelim prodje sat vremena:cool:
I samo mi kaze, "pa znate, to morate da se dogovorite sa direktorom, a on trenutno nije tu...pozovite sutra..."
Eto isti taj odgovor sam dobila svaki put kada sam zvala

E ljudi,pored ovoliko posla nisam mogla da izdržim,a da sve ostavim i da razjasnimo o čemu se ovde radi.Deset,možda i više godina radimo sa Barvallom,sa Eurowiltom malo manje.Prvo,ne mogu da podnesem nikakve pritužbe na račun neposlovnosti ni jednih,ni drugih.To su ozbiljne,velike firme,ljudi imaju puno,puno posla,ali i pored svega se trude da svima pomognu i izađu u susret.Hiljadu puta sam bila prisutna u Barvallu kada neko zove da naruči aranžmane,ali da recimo ruže ili orhideje budu ni svetlo,ni tamno roze,pa ti vidi kako ćeš...To je samo jedan banalan primer.Da ne pričam o vojnicima,kasarnama,pa raznim crtanim junacima koji se pojave na tv.Koliko je samo želja ispunjeno preko naše radnje.Okrenem gospođa Nadu ili gospodina Danila,ili bilo koga od njihovih radnika i nikada nije bilo problema.A znate li vi da mi njima nismo jedini.Oni rade sa celom Srbijom,Bosnom,Hrvatskom,Nemačkom...A u Novom Sadu imaju prodavnicu u kojoj možete kupiti ono što vas interesuje.Znam puno žena koje dolaze sa raznih strana po robu tamo.Mi takođe idemo svake sedmice po robu.Što se tiče njihovog organizovanog prevoza,to je suludo.Zamislite koliko bi sve koštalo da se razvozi roba po gradovima?Drugo, ovi njihovi proizvodi su jako osetljivi za slanje,recimo kurirskom poštom,tu niko neće da vodi računa,mora se sve izlomiti.Mada,kada se dobro upakuje i ušuška može izdržati i do Pariza,što reče Vesnica.Ali moj je predlog,naručite lepo robu,odete po nju i pažljivo dovezete.A može se naručiti šta god poželite.Ja u svojoj radnji uvek imam njihove modelovane figure,sve moguće ukrase,stvarno imaju fantastičan izbor.Što se tiče ove gam paste u prahu,verujte da ne znam o čemu pričate i da nikada nisam videla tako nešto kod Danila.Samo imam njegov ising(ajsing)u prahu koji se rastvara sa malo vode i muti i zna se za šta se on koristi.Teta Ira spominje Wilton gam pastu u prahu,a Daca Barvallovu.Volela bih da vidim šta je to i odakle vam,garantujem da Danilo to nema.Mislim da ovi ljudi nisu prema meni ljubazni samo zato što se godinama znamo,oni su takvi prema svim svojim kupcima.Jedino verovatno ne mogu deliti savete kako to oni prave gam pastu i svoje proizvode jer su oni morali angažovati tehnologe,platiti neke recepture,uvesti sirovine,pa da li biste vi na njihovom mestu još i odavali poslovne tajne.Takođe veliko poštovanje imam i prema Bobanu i Radi iz Eurowilta(koje je neko ranije kritikovao) i mislim da su to izuzetni ljudi.Nemojte se ljutiti što samo ne mogu da posvete vreme svima podjednako,a kada biste videli kako izgleda samo jedan njihov,pa i moj radni dan sve bi vam bilo jasno.Pozdravljam sve divne i vredne ženice,ako kome mogu da pomognem,tu sam.Ne stižem samo da češće pričam sa vama,ali uvek sam bar na pet minuta tu da pratim vaš rad.

Poslednja izmena:
Ma ja se ne ljutim,koristim njihov fondan od pocetka i uvek sam bila zadovoljna,samo sam verovatno ja sada pobrkala loncice,jer smo jednom prilikom pricali o njihovoj gum pasti kojom su bile prekrivene neke torte i da se videla razlika u poredjenju sa fondanom,pa ja lepo ne budem lenja narucim da probam racunajuci pritom da ce mi stici masa u formi u kojoj stize i fondan.Pritom niko nije u toj prici spomenuo da postoji gum+I njihov slag sam koristila dugo.Ne smem da gresim dusu,ljudi su mi uvek slali po dogovoru,CD-ove,cenovnik,ali na njemu stvarno nema te paste sa +.Nije njihova greska,Boze moj,propalo toliko prah secera dok nisam naucila da pravim svoju gumpastu,kupovala razne stvari za koje nisam ni znala sta cu posle s njima,pa sta je onda 2 kg praha za koji sam mislila da je nesto drugo.Ustvari ja cu njih lepo pozvati pa da mi ljudi objasne sta i kako jer ni ja nemam lose iskustvo sto se saradnje tice.Jos jednom navodim oni su mi poslali ono sto sam ja porucila,a druga je prica sto ja sad ne znam sta sa tim da radim:rotf::think::grudvanje2:

Evo i mene, stigla sam sa posla pa cekam supruga da ruckamo zajedno, deca se razisla pa sedoh na miru.Lepo sto se puno radi znaci bit ce i :super:parica, evo saljem vam jednu nocasnju dobosicu, suprug je jadan jutros ko macka obilazio oko nje ali se nije omrsio
IMG_4703-1.jpg

Ups, poslah sliku na nase cose umesto na ukrasavanje torti, nema veze, kad vam se bude jela dodjite kod mene napravit cu jednu. Daco kako glasi tvoj recept za kinder jer ima vise razlicitih, kad budes sa vremenom ok posalji mi na receptima.

evo ti sad:7 belanaca,16 kas. secera,1 kas.sirceta_za koru.Pre toga pleh posut seck.orasima ili lesnicima.Osusenu koru premazi sa300 gr eurokrema.Fil:1l mleka skuvati sa 14 kas secera dodati umucena zumanca sa 4 pudinga od vanile.Ohladjeno umutiti sa 1 margarinom i podeliti na pola u jedan deo ide 200 gr cokolade.Kora,eurokrem,zuti fil,plazma natopljena u mleko coko fil,slag.

Hvala ne receptu, kod mene pise da se redjaju polutke oraha na plehu, a filovi naizmenicno kasika belog, kasika crnog. U nekim receptima pise da se na vrucu koru maze eurokrem, nisam to jos isprobala. U principu to je to samo redosled drugaciji, ukus je potpuno isti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back